Share |

Pánská kolekce: Pack Up Your Five Plums

foto: pořadatel akce

Filip Hieke, student módního ateliéru na pražské UMPRUM, představuje veřejnosti svoji nejnovější pánskou kolekci Pack Up Your Five Plums. Prezentace, jejíž součástí je i módní přehlídka, se uskuteční v pondělí 29. 9. 2014 v PopUpStore, na adrese Havanská 3A, Praha 7. PopUpStore je unikátní prostor v lokaci Praha Letná, který ideálně poslouží k prezentaci kolekce.
 
Kolekce Pack Up Your Five Plums vznikala zpočátku jako školní práce, Filip se ale rozhodl celou kolekci rozšířit a lidem ji více přiblížit. Vznikla tak ucelená pánská high-streetwear kolekce, která reaguje na poptávku kvalitní a originální pánské urban módy. Originální potisky jsou dělány metodou kyanotypie. Její použití na oblečení je netypické a originální, naopak typická je pro kyanotypii její originální modrá barva. Tu v celé kolekci doplní ještě bílá a černá, která poslouží k výrazným grafickým prvkům. Právě výrazná grafika, práce s vrstvením, důraz na detail i na pohodlné střihy je součástí „know-how“ Filipovi kolekce. Ta se inspiruje potřebami mladého muže žijícího ve městě, jeho zálibami nebo třeba typickými městskými sporty jako basketbal, box nebo jízda na kole. Z důmyslných a pohodlných střihů vychází trika nebo oversize mikiny (které jistě ocení i nejedna slečna). Nebudou chybět ani vlastní doplňky, jako pánské batohy, které z balení a cestování udělají radost.
 
Celá přehlídka i večer se ponese v uvolněném „urbanduchu, takže zažijete mix pražského prostoru ve vnitrobloku, módy z ruky mladého českého návrháře, hudby, příjemné atmosféry a dobrého pití. Vypadá to, že už nemusíme říkat, že podobné akce se dají zažít pouze v Berlíně nebo Londýně. Přijďte se podívat na to, že to lze i v Praze.
 
Filip touto přehlídku také upozorní na otevření vlastního eshopu. Ten bude spuštěn 6. 10. 2014, tedy přesně týden po přehlídce. Právě věci z kolekce Pack Up Your Five Plums budou tím „otvírákem“ jeho vlastního eshopu.
 
Vstup na přehlídku je zdarma.
 
Událost na Facebooku zde.
 
Filip Hieke je český návrhář, student magisterského studia v Módním ateliéru pod vedením Pavla Ivančice na pražské UMPRUM. Filip stihl během svého studia zahraniční stáž v italském Milaně na místní univerzitě Politecnico di Milano nebo vytvářet kolekce s Marcelou Křížovou pod jejich vlastní značkou TVA2, která se úspěšně prodávala v La Gallery Novesta.
 
Program akce:
17:30 Welcome drink
18:00 Módní přehlídka kolekce Pack Up Your Five Plums
18:30 - 22:00 Prezentace jednotlivých kusů z kolekce, pití i nenucená zábava
 
Adresa a dostupnost:
PopUpStore.cz: Havanská 3A, Praha 7 - 4 minuty od tramvajové zastávky Letenské náměstí
 
Odkazy:
Filip Hieke
Filip Hieke obchod (spuštění 6. 10. 2014)
Filip Hieke Facebook
Filip Hieke Facebook událost
PopUpStore
Botas66
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.