Share |

Pálení čarodějnic Na Pankráci má již 20letou tradici

foto: David Vereš

30.4.2017 v parku Na Pankráci pořádá Café Na půl cesty pálení čarodějnic. Vystoupí kapely SMACK ONE, THE CHANCERS, CIRGUZ, ANGEL MAFIA. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program, pro děti jsou nachystané zábavné workshopy, divadlo a pouť. Vstupné je dobrovolné. /WEB/
 
V parku Na Pankráci u kavárny Café Na půl cesty se již tradičně pořádá pálení čarodějnic. Letos navíc kavárna slaví 20. narozeniny a zahajuje oslavy! Záštitu nad akcí převzal starosta MČ Praha 4 Petr Štěpánek.
 

Čarodějnice nabízí tradičně pestrý program pro celou rodinu, organicky v sobě propojuje osvětu v oblasti duševního zdraví a představuje širokou škálu neziskových organizací. Odpoledne přinese zábavné workshopy, pouť a divadlo pro děti. V podvečer a na večer je připraven kvalitní hudební program. Tento rok vystoupí kapely SMACK ONE, THE CHANCERS, CIRGUZ, ANGEL MAFIA. Chybět nebude ani zapálení velké vatry, upálení makety čarodějnice a afterparty.
 
„Na naše Čarodějnice chodí hlavně lidi, kteří si chtějí poslechnout dobré koncerty, něco se dozvědět anebo strávit příjemné odpoledne s dětmi,“ přibližuje charakter akce vedoucí Café Na půl cesty, Jan Kratochvíl.

Vstupné na akci je dobrovolné. Veškerý výtěžek bude použit na programy neziskové organizace Green Doors, která poskytuje lidem s duševním onemocněním trénink pracovních dovedností v rušných kavárnách, kde zažívají pocit navracené sebedůvěry.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.