Share |

Obrazem: Pánská kolekce DBG podzim/zima 2014

foto: PR

Jeho oblečení vyzařuje nebojácnou energii. Rebelské složení jeho šatníku zahrnuje autentické kousky pečlivě ušité s nejvyšší přesností z moderních, nově vyvinutých tkanin.
 
Kreativní ředitel Andreas Melbostad se ve své debutové kolekci pánského oblečení Diesel Black Gold pro podzim a zimu 2014 inspiroval právě takovým mužem, nedbajícím na konvence. Kolekce vycházející z kultovních střihů pánského oblečení je prosycena odvážnými vojenskými a rockovými vlivy. Tato inspirace je vyjádřena v dokonale zpracované mužské siluetě, která neuznává kompromisy.
 
Přesná krejčovská práce využívající pro pánské oděvy této kolekce flanel, vlnu a popelín vysoké kvality, některé i s károvaným vzorem nebo vzorem rybí kosti, se kombinuje s anatomicky tvarovanými kalhotami. Struktura a přesné vypracování kalhot, které jsou střiženy z kůže pokryté kovovými cvočky nebo které jsou vyrobeny z džínsoviny s metalickou patinou skvěle kontrastují s čistými klasickými střihy.
 
Bundy v motorkářském stylu a bombery z kůže a plstěné vlny jsou pokryty smaltovanými, kovovými nebo koženými aplikacemi a odznaky připomínající vojenské uniformy. Parky z bavlny a kompaktního nylonu ve stylu uniforem jsou lemovány ovčí kůží. Úplety s plastickými vzory vyplněné aplikacemi, některé s leštěným provedením, dodávají kolekci grafický a sportovní look. Černé leštěné zavazovací boty z teletiny a kotníkové “Chelsea” boty jsou na patě a špičce zdobeny lesklými kovovými aplikacemi dodávajícími vojenský vzhled.
 
Hlavní materiály kolekce Diesel Black Gold mají špičkové zpracování. Kůže je v lesklém stříbrném a bronzovém odstínu. Lakovaná kůže inspiruje i džínsovinu, která je v leštěném provedení „Garment Wash“ se zvýrazněnou texturou.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.