Share |

Bílý Denim - Puristický Levis

foto: PR

Abyste vynikla, nepotřebujete vždy syté barvy. Co zkusit puristický barevný trend „White on White“ – tip z letní kolekce Levi’s®, která je inspirovaná nezaměnitelným duchem sluncem zalitého kalifornského pobřeží. Zatímco černá od hlavy k patám je již dlouho uniformou celé armády žen, design bílá na bílé nabízí novou, nečekanou, odvážnou a sofistikovanou alternativu.
 
V kolekci se snoubí moderní textury, inovované materiály a jemné potisky, založené na novém pojetí klasického bílého oblečení od hlavy k patám z poloviny 60. let. Kolekce s přepracovanými kultovními designy značky se soustřeďuje na klasické kousky z bílého denimu – džísku a šortky z nejklasičtějších džínů 501®, zdobené motivy, například barevně kontrastním prošíváním.
 
Tady máte pár tipů, jak upoutat v bílé na bílé:
•           Bílé oblečení zvýrazněte sytě barevnými doplňky, botami či šperky. Zvýrazněte také barvu vašeho líčení. Nic není působivější než jasně červené rty v kombinaci s bílým plátnem.
•           Černá je považována za barvu nejvíce skrývající nedostatky, to ale neznamená, že bílá vám nemusí lichotit. Jen dejte pozor, aby bílé oblečení sedělo k vaší postavě a vždy pod něj noste spodní prádlo tělové barvy (ne bílé!).
•           Udržujte své bílé oblečení krásně bílé – perte jej v teplé vodě s přidáním octa. Bude tak pořád vypadat nádherně, a to bez brutálních chemikálií. Případnou skvrnu nejdříve posypte jedlou sodou a namočte a až poté perte s pracím práškem určeným pro bílé oblečení.
•           Nejste ještě připravena na bílé oblečení od hlavy k patám? Vyberte si klasické bílé oblečení a doplňte jej kousky v pastelových odstínech.
 
levi.com
facebook.com/levis


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.