Share |

Obrazem: Graffiti od Chemise

foto: Chemis Proskin

Čas od času na našem webu představujeme street art - a čas od času se nám ozvou sami umělci, kteří ho dělají. tentokrát nám ukázky svých maleb poslal Chemis. Takhle se představuje:
 
Jsem writer původem z Kazachstánu, malovat jsem začal před 10 lety v malém městě Benešov, postupem času jsem začal na vlastní pěst cestovat a malovat po Evropě.
Organizoval jsem projekt Write for freedom - graffiti tour za lidská práva s pomocí Amnesty international, s kterou jsem delší dobu spolupracoval.
Během posledních dvou let jsem byl několikrát pozván do ciziny a mohl jsem tak malovat v Americe, Rusku, Izraeli a dalších zemích
Za svůj nejvetší dosavadní úspěch považuji pozvání malovat na Hall of fame v New Yorku, na této zdi v podstatě graffiti vzniklo a scházeli a scházejí se zde jen ti nejlepší, je to sen každého writera a moc lidí ze zahraničí se na tuto zeď nedostane. Považuji to za respekt mojí tvorby, kterou chci předávat spíše vzkazy a názory než propagovat svoje jméno.

 
Během cestování natáčíme se spřízenými lidmi dokumenty a ty se poté snažíme nabídnout lidem, kteří by tak podpořili náš čas, finance a práci, kterou vynaložíme. Posledním takovým dokumentem je Way Out z cesty po skandinávii.
Všechny moje díla a videa můžete vidět na www.chemisland.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.