Share |

Nový nekuřácký hudební klub La Loca MUSIC BAR & LOUNGE nabízí top kapely a DJs se vstupem zdarma

foto: pořadatel akce

Pražská klubová scéna zaznamenává jeden zajímavý přírůstek. Nekuřácký La Loca MUSIC BAR & LOUNGE vznikl v otevřeném přízemí hotelu a hosteluMOSAIC HOUSEa nabízí přední kapely i DJs. Velkým lákadlem je také vstup zdarma na všechny hudební akce. Klub je navíc vybaven špičkovou hudební aparaturouMeyer Sound System. Ještě v prosinci zde zahrají Deaths (20.12.), Juwana Jenkins (26.12.), nebo silentLUNO (27.12).
 
La Loca nabízí hudební program sedm dní v týdnu, přičemž na každý týden plánuje minimálně tři živá vystoupení. V prosinci se návštěvníci mohou těšit kromě již výše zmíněných jmen také na indie folkové J a Hey!Rabbit, Tea Jay Iva nebo Holden Caulfield + DJ PLNMN. Přičemž i na všechny tyto produkce bude vstup zdarma. Kapacita klubu je 250 lidí a akce začínají vždy ve 20 hodin.
 
MOSAIC HOUSE vznikl v roce 2010 kompletní rekonstrukcí a změnou užívání historické budovy v sousedství Karlova náměstí. Do rekonstruovaného objektu v památkové zóně Prahy 2 se podařilo implementovat nejmodernější technologie, které mu dávají přívlastek „zelený“ a znamenají nejen úsporu elektřiny, plynu a vody, ale také funkční doplnění zeleně na střeše budovy, v okolí budovy i v interiéru. Na špici zelených technologií je například získávání energie z odpadního tepla technologických zařízení zajišťujících provoz hotelu či recyklace odpadní „šedé“ vody ze sprch a umyvadel.
 
Kompletní program www.laloca.cz
Klub La Loca MUSIC BAR & LOUNGE najdete na adrese Odborů 4, Praha 2


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.