Share |

Nové modely kabelek MATT & NAT: Z lásky k přírodě

foto: PR

Co se stane, když zkombinujete slova příroda a materiál, Material and Nature? Matt&Nat. A co se stane, když se při hloubání nad konceptem duality najednou nadchnete pro myšlenku vytvořit dokonalý produkt s nadčasovým designem, maximálně inspirovaný přírodou s minimálním vlivem na její znečištění či utrpení živých tvorů? Je možné nechat se vést láskou a tvořit krásné věci v naprosté harmonii se světem kolem nás?
 
Ve jménu motta “Live beautifully“ se kanadská značka Matt&Nat inspiruje přírodou a je ohleduplná v každém slova smyslu. Již od svého vzniku v roce 1995 nepoužívá kůži ani žádné jiné prvky živočišného původu. Naopak se snaží přicházet stále s novými nápady na ekologicky šetrné materiály, které podporují udržitelný rozvoj. Tašky jsou vyráběné z kvalitních, recyklovaných a plně recyklovatelných materiálů. Podšívky jsou z recyklovaných plastových lahví (ročně na jejich výrobu přijde asi 120 000 lahví),  svrchní materiál je odolný vinyl, který se svými vlastnostmi ze všech dostupných syntetických materiálů nejvíce podobá kůži. Některé kolekce používají také korek, který je přirozeně obnovitelný a rozložitelný.
 
Kabelky Matt&Nat jsou elegantní, krásné, praktické a promyšlené až do posledního detailu. Tvary a barvy jsou inspirované rozmanitostí a nespoutaností přírody. Díky vlastnostem recyklovaných materiálů má každá kabelka svou vlastní patinu, a v tom spočívá její kouzlo – jako svědectví prošlé cesty.
 
K dostání na www.urbanlux.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.