Share |

Extratip na vánoční dárky: Věci od urbanlux.cz stojí za to

foto: archiv urbanlux.cz

Nějak nám ten rok 2013 utekl a blíží se nám Vánoce. Čas klidu, rozjímání, pohody, lenošení a debužírování :-). A lehčího stresíku z toho, co koupíme mamince, tatínkovi, babičkám a dědečkům, sourozenci, bratranci nebo sestřenici (jo pardon, vlastně takhle "přes příbuzenská kolena" se většinou uzavírají chytré dohody, že "si nic dávat nebudeme, jo? abysme ušetřili peníze. a stejnak ani neznáme svůj vkus, tak aby to pak nebyl spíš trapas."), ale ještě jsou tady přeci jen nejrůznější známí (a někdy i neznámí) z práce, školy a našeho okolí....

Letos to můžete vyřešit během několika minut a všem svým blízkým a milým koupit nějaký dáreček na urbanlux.cz. Mají tam teda designovky, ale jsou to věci, které jsou praktické a hodí se k běžnému dennímu životu. A protože jsou to designovky, tak jsou krááásné a ojedinělééé a zajímavééé!!! (jak jinak?) :-) Prostě potěší! Možná se vám stane i to, že si ve finále nakoupíte pro sebe a na ty, které jste původně měli v plánu obdarovat, jaksi taksi "zapomenete".

A z čehože si tam můžete vybrat? Z lahví na vodu Bobble, které filtrují a čistí vodu a jsou v různých barevných provedeních, takže se hodí pro kluky i pro holky. Seženete tam i fantastické ponožky Happy Socks, které hýří mnoha barvami, což se docela hodí, protože zima bude dlouhá, studená a lehce "depkoidní", takže je bezva, když vás pak budou tyhle ponožky hřát a zároveň rozesmívat na vašich vlastních nohách :-) - urbanlux.cz nabízí ponožky pro muže, ženy i pro děti. Vybrat si můžete i peněženky, kabelky, diáře a nebo různě zdobené hrníčky. Za zmínku stojí zubní kartáčky yumaki (název vznikl proto, že tyhle kartáčky připomínají vodní hladinu), které mají švédský design a japonskou kvalitu a samozřejmě jsou v nabídce v několika barevných verzích.

Takže, natáhněte papuče, nalijte si horký čaj, usedněte před své počítače, otevřete stránky urbanlux.cz a nechte se inspirovat a vyberte dárky během toho, než dopijete svůj šálek.... Přejeme příjemné nákupy.
 
A kdyby vás chytla chuť nakupovat více dárků, ZDE jsou naše další tipy.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.