Share |

Navrhněte model pro Ritore a užijte si kus slávy

foto: pořadatel akce

Dvě silné značky na českém módním poli, Ritore a MOLO7, daly hlavy dohromady a připravily pro své zákazníky zajímavou soutěž. Soutěž to ovšem není ledajaká, je totiž tvořivá. Nadchne ty uživatele, kteří si doma střádají štosy papírů s návrhy vysněných šatů a rádi by je jednou viděli naživo.
 
Ritore je česká módní značka, která vytváří unikátní kožené pásky a módu v minimalistickém stylu. Je velkolepá, luxusní, jednoduchá a elegantní. Minulý týden představila na veřejnosti novou kolekci s názvem „Return of the Gods“, inspirovanou antickým stylem. Patří mezi oblíbené a hojně prodávané značky na MOLO7. V návaznosti na její popularitu vznikla unikátní soutěž pro kreativní lidi.
 
Cílem je vytvořit jeden návrh šatů v antickém stylu, který se stanem modelem nové kolekce Ritore, Return of the Gods. Střihu se meze nekladou. Není rozhodující, zda šaty budou dlouhé, krátké, široké či úzké. Materiál, se kterým se bude pracovat, bude viskóza. Návrh by měl vyznít minimalisticky, proto by na sobě neměl mít ozdobené aplikace a měl lichotit ženě ve věku 25 až 35 let.
 
Každá soutěž má mít svého vítěze, a ten by měl být náležitě odměněn. Vítězem se stane ten návrh šatů, který získá nejvíce lajků na MOLO7. Autor návrhu se může těšit na samotnou realizaci modelu přímo v dílně Ritore, který mu ušité šaty s radostí věnuje. To není všechno, tento model bude k zakoupení exkluzivně na MOLO7 i se jménem autora pod značkou Ritore. Vítěz si navíc bude moci nakoupit na MOLO7 v hodnotě 3.000 Kč.
 
Soutěžní návrhy se zasílají na e-mail: soutez@molo7.cza budou postupně zveřejny na stránkách MOLO7, kde až do 31. 3. 2014 bude probíhat hlasování o nejparádnější model.
 
Více informací o soutěži naleznete ZDE.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.