Share |

Lektoři PRAGUE SPIRIT FESTIVALU se obují do TOMS

foto: pořadatel akce

Jaro začne v Praze ve velkém stylu. Od 20. do 23. 3. 2014 proběhne již čtvrtý ročník Prague Spirit Festivalu – čtyři dny plné jógy, tance a meditací. Festival se zaměřuje jak na učitele jógy, tak na širokou veřejnost. Hlavní program se uskuteční v prostorách Novoměstské radnice, v neděli se k němu připojí přes 20 pražských jógových studií – každé si připraví speciální přednášky, workshopy a ukázkové lekce.

 

Kromě českých lektorů vystoupí i řada zahraničních hvězd. Českému publiku se již podruhé poštěstí zacvičit si například s Jessikou Stickler. Jako hlavní hvězda se pak představí Dechen Thurman, bratr slavné herečky Umy Thurman a tak trochu enfant terrible v jogínských kruzích :-).

 

Lektoři festivalu se obují do pohodlných espadrilek TOMS, aby tak vyjádřili svůj souhlas s filozofií této značky – neobracet se k problémům druhých zády a najít cestu, jak pomáhat lidem v nouzi na celém světě. Zakladatel TOMS Blake Mycoskie přišel s geniálním a efektivním charitativním konceptem One for One – za každý prodaný pár bot věnuje společnost TOMS jeden pár bot dětem v nejchudších oblastech světa.

 

Spojení TOMS a Prague Spirit Festivalu je tedy přirozené. Značka TOMS sdružuje sociálně uvědomělé lidi po celém světě a vytváří tak jednu velkou přátelskou komunitu. Boty TOMS jsou nejenom úžasně pohodlné, ale nesou v sobě i myšlenku... myšlenku jednoty a lásky. Přijďte se přesvědčit sami. Óm.

 

Více info o festivalu na www.praguespiritfestival.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.