Share |

Harley-Davidson představuje návrat legendárního modelu Low Rider

Low Rider
foto: PR

Harley-Davidson přišel ve výrobě motocyklů se třemi novými modely. Novinkou jsou retro Low Rider, hbitý SuperLow 1200T a drsňák Street Bob Special Edition, kteří doplňují už tak nejširší řadu nových modelů, která byla za celou historii společnosti Harley-Davidson představena v jednom roce. „Byl to neskutečný rok,” řekl Rob Lindley, viceprezident a ředitel EMEA. „Začali jsme projektem RUSHMORE, poté přišel H-D Street a teď nový Street Bob Special Edition, SuperLow 1200T a Low Rider. Všechny tyto novinky jsou výsledkem mnoha a mnoha mil projetých po boku našich zákazníků a práce s jejich podněty a požadavky. Žádné z našich novinek nechybí naše mistrovské technologie a vzpurná povaha, která je znakem každého našeho nového modelu.”
 
Low Rider
V roce 1977 přišel Harley-Davidson s motocyklem, který nestál o to být naleštěný v garáži, ale byl postaven pro drsnou jízdu bez limitů a hranic. Tímto motocyklem byl ikonický Low Rider. Tento legendární drsňák se navrací v plné síle, avšak v novém provedení, s moderními prvky a vzrušujícím výkonem. Leštěná clona světlometu a černé texturované zdobení jsou základními stylistickými prvky původního Low Ridera. Hnací jednotka Twin Cam 103 je zárukou pohodové jízdy při poslechu známého bublání vycházejícího z výfuku 2v1. Odpružení je kalibrováno pro celodenní pohodlí a lehké ovládání, zatímco přední dvojité brzdy jsou zárukou potřebné brzdné síly. Díky novému nastavitelnému sedlu a riserům padne motocykl jezdcůmrůzných výšek. Genuine Motor Accessories nabízí nekonečné množství doplňků pro další úpravy tohoto stroje.
 
SuperLow 1200T
Harley-Davidson otevírá dveře k dalším zážitkům a představuje nový SuperLow 1200T. Motocykl, který je spojením hbitého podvozku, touringových prvků a výkonu, díky kterému se dostanete daleko za horizont. Odnímatelný čelní štít, uzamykatelné postranní brašny a pneumatiky Michelin® Scorcher™11T jsou standardní výbavou. Možností dalších úprav je upevnění odnímatelných nosičů či opěrky zad. Nové sedlo a ergonomicky přizpůsobené ovládací prvky jsou upraveny tak, aby přinesli jezdci ještě více pohodlí na dlouhé cesty. SuperLow 1200T je vybaven vysoce výkonným motorem 1200cc Evolution V-Twin. Navíc s váhou o 53,5 kg nižší než nejlehčí Big Twin touring, se jedná o nejlehčí touringový model v naší nabídce. To vše v prémiovém provedení s hliníkovými koly, s možností barevné dvojkombinace a spoustou zářivého chromu.
 
Street Bob Special Edition
Nový Street Bob® Special Edition je custom, který je stále věrný svému očesanému vzhledu a čisté podstatě motocyklu Big Twin Street Bob. V roce 2014 je zpět a nabízí mnoho nového a k tomu navíc ještě více výkonu a stylu. Tento nový motocykl vyšel ze speciálního programu společnosti Harley-Davidson Factory Customization programme a je k dispozici pouze na vybraných trzích, včetně Evropy, Blízkého východu a Afriky. Street Bob Special Edition stojí na vrcholku toho, co se dá získat kustomizací v rebelském stylu. Navíc se mu dostalo speciální péče a byl doplněn vysoce výkonným motorem o obsahu 1690cc, 5paprskovými litými koly a jedinečným dvoubarevným lakem s grafikou. Přidali jsme oblíbené a vysoce stylové sedlo Badlander®, vpředu montované ovládací prvky a dragstarová řídítka, díky kterým získal tento bobber ještě hrozivější vzhled. Toto vše jistě ocení jezdci, kteří si užívají čirou podstatu jízdy. Nový model si zachoval všechny klíčové prvky očesaného Big Twinu, které zahrnují useknutý zadní blatník, palivovou nádrž Fat Bob®či hnací jednotku v černé barvě. Výčet všech dechberoucích prvků začíná hliníkovými pětipaprskovými koly v černé úpravě s kontrastními odlesky. Rovná dragstarová řídítka nahradila původní tovární mini ape řídítka. Celkový profil motocyklu snižuje nové dvojsedlo Badlander, které jen doplňuje hladké a čisté linie, táhnoucí se  od palivové nádrže po zadní blatník.
 
- - -
 
Harley-Davidson Motor Company vyrábí customy, cruisery a touringy. Dále nabízí kompletní řadu motocyklových dílů, doplňků a oblečení značky Harley-Davidson. Pro více informací navštivte webové stránky Harley-Davidson  
 
www.harley-davidson.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.