Share |

Obrazem: Cesta může být cíl? (Aneb nahrávání ve Francii.) III.

Minireport o tom, jak Honza P. Muchow a kapela Kieslowski nahrávají ve Francii.
 
30. 1.
Další pracovní den. Od příjezdu jsme až na pár výjimek jako byl shopping nebo internet neopustili dům. Zatím však nepozorujeme známky nějakých abnormálií, ale možná, že jsme ti praví, kdo to může hodnotit. Každopádně je to tak, že vtipy, které na začátku potřebovali omáčku, úvody a především pointu, se zkracují na hlášky a bon motty,
které by nečekaný host jen stěží pochopil, i kdyby to byl Čech. Ale co už. Široko daleko nikde nikdo. Na chvíli vyšlo slunce! Další píseň uložena. Melodika rozezněla lesy a lány.
 
31. 1.
Snídaně králů a jdeme na to. S ohledem na počasí ani nemůžeme jinak. Venku totální mordór. Déšť prší kolmo, vítr hvízdá mezi dveřmi. O atmosféru nemáme nouzi. Pocit totální izolace jsme si užili, když Ví-tech Bedrnow (alias Richard Gear - friend, support, driver, multiplayer, cameraman, ingenear and everything you need) odjel s dodávkou na nákup. Civilizace byla někde v té bouři. J.P.Muchow použil výraz smash hit!!! :)
 
1. 2.
SLUNCE! AZŮRO! Na zítřek plánujeme výlet. Zároveň přemýšlíme jak zařídit, aby byl tenhle dům náš. 'Kam se chystáte na dovolenou? Taky do Jizerek? Nikoliv, jedeme do našeho domu v Normandii....' Velkou zvědavost vyvolává tzv. Chamber of Secrets, zamčená půda, údajně obytná část majitele domu. Možná, že právě tam se skrývá klíč k našemu nekalému plánu s nemovitostmi? Recording ON!
 
2. 2.
Day off! Slunce a neděle, je čas vidět moře. Deauville, Cabourg, Overlord a další místa, kde to bylo kousek do vody. Došli jsme k závěru, že kdyby třeba za Šumavou bylo moře, žijeme jiné životy a snad bychom i zpívali jiné písně. Písek nám zalezl do bot, sůl do vlasů a plic. Pocity lehkosti završujeme úsměvným sběrem mušlí a oblázků, tomu
se prostě neubráníte... Týden za námi. Teď to teprve bude utíkat!
 
Obdiv všem, kteří to dočetli až sem!
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.