Share |

Monika Drápalová získala Cenu šéfredaktorů Designbloku 2013

foto: Jiří Herman - HERMINA

Monika Drápalová, jejíž kolekce se na mole ocitla po několikaleté pauze, získala na nedělním Premier gala Cenu šéfredaktorů za nejlepší českou kolekci na Designbloku 2013. Kolona mole a free circle, takový byl oficiální název kolekce. Elektrokolo vidí Monika jako přirozenou součást života a právě lidem, kteří na něm jezdí, věnovala svou kolekci vytvořenou pro značku Rose & Mary. Výjimečné byly zejména pláštěnky a také saka s kšandami. Kolekce bude v prodeji na jaře.
 
Součástí ocenění byl také šek na 50 000 Kč k vytvoření nové kolekce, který věnoval generální partner Designbloku ERSTE Premier. Šek předala Petra Ondrušová, regionální ředitelka ERSTE Premier.
Letos se již počtvrté (v rámci České spořitelny podesáté) staneme partnery Designbloku. V Česku je spousta skvělých designérů a módních návrhářů a my jsme rádi, že je opět můžeme pomoci představit veřejnosti. Zároveň jsme také přesvědčeni, že nadstandardní bankovní služby a design spolu úzce souvisí a to svojí jedinečností a zacílením na náročnou klientelu,” říká Petra Ondrušová.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.