Share |

Mixit - míchám, mícháš, mícháme (müsli)

 Musli od Mixit.cz
foto mixit

Mixit.cz je web, kde si může každý namíchat svůj mix müsli, snídaňových kaší nebo ovoce a oříšků. Na své si přijdou sportovci, vegetariáni nebo příznivci lehké a zdravé stravy, ale i „mlsné jazýčky“. Jaké cereální dobroty můžete na mixit.cz najít?

Mixit.cz nabízí více než sedmdesát různých ingrediencí od cereálních a ovesných základů, přes oříšky všeho druhu a lyofilizované (mrazem sušené) ovoce, až k chuťovkám v podobě koření, čokolády a jiných laskominek. Namíchat si z nabídky můžete cokoliv, na co máte právě chuť. Začněte třeba ranním snídaňovým müsli se vším, co máte rádi a s ničím, co rádi nemáte (ano, narážíme na slavné rozinky), nebo můžete zkusit horké kaše - ovesnou, rýžovou nebo jáhlovou a ochutit si ji dle vlastní chuti. A pokud nejste „kašový“, tak si namíchejte jen „přílohy“ - směs oříšků, ovoce a chuťovek a mlsejte u počítače, u televize nebo na výletech. Tahle svačina se nekazí, nerozbíjí a hodí se na každý malý hlad a velkou chuť.

Novinkou v sortimentu jsou ručně vyráběné čokolády. Zatím si můžete vybírat ze tří druhů a od podzimu si je budete moci sami namíchat. Základem všech je víc než poctivá 70% hořká čokoláda, ochucená je lyofilizovaným ovocem a oříšky. To nejlepší na závěr - je jí opravdu hodně! Žádný prcek, který nevystačí ani na reklamy před filmem, ale pořádný čtvrtkilový macek.

Pro ty, kdo nejsou takoví hračičkové, Mixit.cz nabízí celou řadu předpřipravených směsí, na kterých spolupracuje často s výživovými specialisty. V nabídce najdete:

- vysokoenergetickou směs Nahoď Baťoh od výživového „profíka“ Petra Havlíčka pro expedičního maniaka Pavla Blažka a jeho pokus o rekordní přechod zamrzlého Bajkalu

- dietní dámskou směs Do plavek od výživové poradkyně Jany Vašákové

- dvě dětské směsi Mix malého Einsteina a Testováno na dětech, obě přizpůsobené dětským energetickým požadavkům

- Cvičme v rytme, která je určena opravdovým vyznavačům fitness a je sestavena podle zónové diety bílkoviny:tuky:sacharidy - 20:20:60

- pravidelně se obměňují i sezónní mixy, aktuálně třeba Dr. Mačatý se zeleným čajem Matcha, který řádně nakopne, je antioxidantem a zároveň podporuje metabolismus

Nalákat se můžete nechat i na to, že na Mixitu nakupujete v české firmě, s českými majiteli a zaměstnanci a vždy se snaží, abyste nakupovali především české suroviny. Ne vždycky je to možné - papáju nebo kokos tady prostě nevypěstujete a kvalitně nevysušíte, co ale jde, to je z Česka a to jak suroviny, tak tubusy, ve kterých k vám „zrní“ dorazí.
 
Více na http://mixit.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.