Share |

Miret, o. s. hledá dobrovolníky na umělecký tábor "Romano Drom"

foto: pořadatel akce

Tým o. s. Miret v čele se svou uměleckou vedoucí Idou Kelarovou hledají 8 dobrovolníků, kteří mají zájem, čas, chuť a energii podpořit volnočasové aktivity 40 romských dětí na uměleckém táboře „Romano drom“, který se bude konat ve dnech 25. 7. – 10. 8. 2014 v rekreačním středisku „Lúčka Potoky“ na východním Slovensku.
 
Součástí uměleckého tábora jsou koncertní vystoupení pěveckého sboru 40 romských dětí a členy pražské filharmonie Rudolfinum a jiných hostů. Tyto koncerty se budou konat v romských osadách Lenartov, Rudňany a Moldava nad Bodvou.
 
V případě, že máte zájem se zúčastnit uměleckého táboru jako dobrovolník nebo dobrovolnice, neváhejte a pošlete nám životopis a motivační dopis na mail info@miret.cz nejpozději do konce dubna 2014.
 
Osobní setkání všech vybraných zájemců o tuto dobrovolnickou službu se bude konat dne 19. 5. v Americkém centru, Tržiště 13, Praha 1, 14:00 – 18:00 hod. Vybranému týmu nabízíme obrovské životní zkušenosti a zážitky. Proplaceno bude cestovné. Strava a ubytování je hrazeno o. s. Miret.
 
Mezi jinými hledáme: lektor angličtiny, lektor jógy pro děti, zdravotník/nice, lektor sborového gospelového zpěvu, lektor práva, lektor přírodovědy, lektory pro lekce  leadershipu, lektor výtvarné dílny


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.