Share |

Midi Lidi a Kyklos Galaktikos na All Inclusive Schools Festivalu 2

foto: pořadatel akce

Ve čtvrtek 15. května 2014 proběhne v Radlická – kulturní sportovna (Za Ženskými domovy 125/5, Praha 5 - Smíchov) druhý ročník akce All Inclusive Schools Festival (AISF), který je pořádán ve spolupráci s pražskou pobočkou Programů sociální integrace společnosti Člověk v tísni. Během večera vystoupí kapely Midi Lidi a Kyklos Galaktikos. Na místě bude po celý večer probíhat prezentace proinkluzivních neziskových organizací a těch, které zaměstnávají znevýhodněné osoby. Na festival dorazí i účastníci květnové cyklojízdy (Auto*Mat), která zde končí. K dispozici všem budou dobroty z mléčného baru Bílá vrána. Klub se otevírá v 18:30, vstupné je 100Kč v předprodeji Ticketstream, na místě budou k dispozici vstupenky za 120 Kč.
 
Festival je součástí projektu, jehož cílem je zprostředkovat setkání studentů pedagogiky, sociální práce a dalších souvisejících oborů s lidmi z neziskových organizací působících v oblasti vzdělávání. Aktuálně probíhá na pražských vysokých školách a VOŠ sociálního a pedagogického zaměření série seminářů a vzdělávacích workshopů na téma zavádění inkluzivních principů a rovných příležitostí do vzdělávání.
 
Česká electro undergroundová hudební skupina Midi Lidi, svůj koncert na AISFII. zařadila do své Méně je někdy více Tour. Kapela mimo jiné vytvořila např. hudbu k filmům Marka Najbrta Protektor a Polski film či k dokumentárnímu filmu Český mír. Kyklos Galaktikos spatřili světlo světa v roce 2007 jako otevřená platforma pro autorskou tvorbu. Vystřídala se v ní řada lidí a vznikla spousta rozmanitých projektů od tanečních po divadelní představení.
 
Nejen návštěvou našeho festivalu, ale soustavnějším zájmem o téma či zapojením do dobrovolnického programu můžete i vy napomoci rozvíjení a šíření myšlenky VZDĚLÁVÁNÍ VŠECH DĚTÍ SPOLEČNĚ. Výtěžek koncertu obdrží pražská pobočka organizace Člověk v tísni na podporu vzdělávacích a volnočasových aktivit dětí a mládeže.
 
Celá akce se koná za podpory programu Think Big, který realizuje Nadace Telefónica ve spolupráci s Nadací rozvoje občanské společnosti.
 
facebook festivalu
facebook eventu


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.