Share |

MAZZEL - Krásný design pro děti

foto: PR

Nová česká značka hraček pro děti Mazzel, kterou založila mladá výtvarnice Aneta Opekarová nabízí kouzelné, propracované a vkusné nápady, které nadchnou všechny věkové skupiny. Za poslední rok realizovala Aneta desítky návrhů na hračky, společenské hry i doplňky nejen do dětských pokojíčků. Tajuplný a zároveň nadčasový rukopis, který je pro značku Mazzel charakteristický představuje skvělou kombinaci pro dětskou tvorbu. Nabídka produktů je více než široká od vystřihovánek s origami figurkami, naučnou hru PexePexe pro Ipad (zdarma ke staření na www.pexepexe.mazzel.cz), dále sada kartiček, která učí, co které zvířátko jí až po originální autorské ilustrace aplikované na další média.
 
Současná tvorba hraček, her a doplňků pro děti je dnes velmi oblíbená. Mazzel láká především na netradiční nápady a zpracování. Jako jeden z mála se umí orientovat i ve virtuálním světě. Aplikace pro Ipad jsou profesionálně zpracované, ale zároveň nepůsobí chladně a komplikovaně. Stejně baví i reálná hračka hry. Zdatně kombinují funkčnost a malebný design.  Nově do svého portofolia značka Mazzel zařadila 3D aplikace na stěnu a ekologické skládací figurky z kůže.
 
Aneta Opekarová vystudovala brněnskou FAVU v ateliéru Václava Stratila. Na realizaci svých prací spolupracuje se svým manželem designérem Lukášem Opekarem.
 
http://mazzel.cz/
http://cargocollective.com/aneta
https://www.facebook.com/Mazzel


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.