Share |

LUS3 dotočili druhý klip, premiéra bude 14. 9. v Chapeau

foto: LUS3

Electro-popová hudební skupina LUS3, která letos na jaře vydala své debutové album dot.coma, obrazově rozhýbala singl Dolly’s Gonna Love You!
Premiéra bude 14. 9. v Chapeau na noci Bounce! Bounce!, kde kapela i zahraje.
Co nám o klipu poslala zpěvačka Veronika?

„Dolly je podle mě jednou ze stěžejních písní na desce „dot. coma“. Pocitově je na hranici špíny a kýče. Když jsem Jiřímu popisovala pocity, které bych ráda otiskla do její obrazové podoby, snažila jsem se je přirovnat ke kousavému svetru na nahém těle nebo k cukrové vatě v hladovém žaludku…“ popisuje atmosféru písně zpěvačka Veronika Kratochvílová.
Režisér a scénárista Jiří Andrle, který má na svém kontě klipy dalších kapel jako jsou Charlie Straight, LUNO, Fake Tapes či Tleskač, ke klipu dodává: „Je to taková hra s barvami a se stavem mezi snem a skutečností. Snažili jsme se vytvořit silnou emoci, kterou ale není možné přesně definovat.

Píseň, která má stejně jako celá deska dot.coma dravější a špinavější zvuk, neotřelé aranže, výraznější zpěvové linky a celkově propracovanější sound, je výsledkem více než roční práce ve studiu Golden Digital pod vedením producenta Michala Šťastného alias Amáka. Kapela se na desce zvukově potkává s elektronickým podsvětím berlínského metra, ale i s popovými prvky, dotýkajícími se současných trendů. Některé songy jsou klasicky odrzlé až infantilní, jiné nezvykle melancholické a temné."

Na nejbližší živé vystoupení kapely LUS3 se můžete přijít podívat do klubu Chapeau Rouge, kde v pátek 14. 9. v rámci Bounce! Bounce! noci  proběhne i premiéra klipu.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.