Share |

LUS3 křtí svůj debut dneska v Roxy, vstup je zdarma

foto: pořadatel

Tentokrát bude pondělní večer v Roxy patřit electro-rock"n"rollové partičce LUS3, která představí svou albovou prvotinu "dot.coma". Jako hosté navíc vystoupí plzeňská electronic-punková formace No Good Ok a afterparty budou mít pod palcem QOTA DJs.

Pražská elektronická kapela LUS3 se v současném složení pohybujena hudební scéně již třetím rokem. Za tu dobu stihla vydat třípísňové EP Aplaus (2009), zahrát si jako support se zahraničními kapelami DIOYY, CSS, May 68, předskakovat na turné tuzemským Sunshine(2010) a Tata Bojs(2011), odehrát desítky vlastních koncertů, ochutnat pódia všech velkých českých festivalů včetně Rock for People, Openairu i slovenského Grape, vypustit do světa svůj první klip k singlu Awakening a nyní se chystají konečně odhalit výplody své téměř roční práce.

Křest debutové desky dot.coma je tady. Deska, která vznikala pod vedením Amáka v nahrávacím studiu Goldendigital, bude ještě za tepla představena na pražském křtu 23. 4. v klubu ROXY.

Klub bude otevřen od 19:00. Vstup je ZDARMA. Křest včetně afterparty s QOTA DJs bude probíhat do 23:00. Poté bude následovat party, na níž coby live act vystoupí Marosh (Four, SK) a dále čtveřice DJs Grining (Four, SK), Rusty Fox (Free Mondays, ROXY), Siki (JZD Promotion) a Leemac (Booking4u.cz), kterou podpoří svou multimediální show Onřej Burian.

www.roxy.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.