Share |

Anketa o módě a stylu: Veronika z kapely LUS3

foto archiv LUS3

Veronika Kratochvílová z kapely LUS3 pečuje o svou image. Co ji baví a co má ráda?
 
Tvá definice módy a stylu?
Móda je pro mě něco jako umělohmotná figurína ve výloze, oblečená do trendy barev a střihů. Každý po ní může sáhnout, znásilnit ji, přetvořit a převychovat. A když se mu to povede hodně dobře, vznikne z toho styl. Ze hmoty se stane osobnost. Živá, originální a nezaměnitelná, která módu dokázala použít tak, aby podpořila vlastní identitu a ne řadové řetězce módního průmyslu.
 
Co máš nejraději na své práci?
Svou práci miluju, protože to tak úplně není moje práce. Kapelu beru jako zázemí, jako ventil, jako zdroj energie, ale rozhodně ne jako zdroj příjmu. To nadšení pro věc se projevuje přesně ve chvíli, kdy se člověk v pátek kolem poledne naloží do auta a harcuje se 6 hodin přes celou republiku, aby si zahrál v malém klubu. Ztratíme celý víkend, kdy ostatní relaxují, odpočívají a baví se, zatímco my sedíme v dodávce. Ale odměnou je ten nepopsatelný pocit štěstí a naplnění. 
 
Jak si dobíjíš baterky?
Nejvíc mě dobíjí moje rodina a nejlepší kamarádi, taky dobré jídlo, filmy, divadlo a sport. Ale alespoň jednou za rok potřebuju "vypadnout" z Čech. Vzít jen batoh a Alču (kamarádka do nepohody, která mě naučila, že i bez řasenky můžu mezi lidi), vyjet stopem alespoň na měsíc někam pryč. Odstřihnout se od internetu, od telefonu, trasu plánovat ze dne na den a nechat se překvapit, kde se další den probudíme. Letos jsme ve dvou prostopovaly Slovinsko, loni Sicílii, předloni Španělsko ... Z toho pak žiju celý rok.
 
Co tě zaručeně potěší?
Povedený koncert, veselí lidé, setkání se zajímavým člověkem, čokoláda.
 
Tvůj tip, co dělat proti šedi?
Nikdy se nebát se toho, co si o mě budou říkat ostatní. Kdyby se každý choval, oblíkal, vytvářel věci tak, aby o něm nikdy nikdo neřekl nic špatného, mohli bychom si rovnou nechat ušít stejnokroje, nasadit masky a komunikovat jen pomocí morseovky.
 
www.lus3.cz, https://www.facebook.com/lus3music
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.