Share |

Live z místa činu: Primavera Sound III.

foto: autorka

Grafická designerka Olga Benešová vyrazila s kamarády do Barcelony na festival Primavera Sound. Co tam vidí, se dočtete v miniblogu.
 
Primavera Sound, 30. května
 
Ke třetímu dni se mi teď chce napsat jen Kendrik Lamar!!! Ale to by nebylo spravedlivý ke všem ostatním, co sem viděla.
 
Udělalo se konečně hezky a odpoledne sme zašli do Parc de la Ciutadella. Viděli jsme dvě báječný komorní vystoupení / Caveman a The Twilight Sad. Ani jedno sem před tim neznala, ale rozhodně doporučuju.
 
Atmosféra v areálu byla dneska zase úplně jiná, prosluněná, lehce ospalá, konečně se dalo sedět na zemi, tak toho všichni využívali, kde se dalo. Viděla sem legendární Television (na fotce), hráli krásně. Pak trochu nešťastné vystoupení Earla Sweatshirta, ale aspoň sem překonala lenost a rozhodla se pro přesun na nejvzdálenější stage a šla místo dalšího experimetu na "osvědčeného" Lamara. Ono se to možná nezdá, ale třetí den je místo vystoupení celkem důležitej faktor. Byl skvělej, má vynikající kapelu a neskutečný charisma. Dělal si s náma, co chtěl. Nevěřili byste jak úžasně vypadá dav mávající svítícíma mobilama. Novodobý zapalovače. Nakonec festivalu sem si dala Blood Orange. Mám je ráda, užila sem si to. Když sem slyšela "come in to my bedroom..." vydala sem se domů - spát.
 
- - -
 
Na cestě na metro nás zastavili tři mladý Španělé. Když se vás někdo zeptá, jestli mu nedáte svůj pásek na vstup a nabídne vám k tomu krém, aby šel líp sundat z ruky, nedá se to odmítnout.
 
Příští rok, bych chtěla na Primaveru do Porta.
 
text: Olga Benešová

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.