Share |

Live z místa činu: Primavera Sound II

Primavera Sound, 29. května

 

Městem se prohnala bouřka. Areál vyčistila. To bylo znát, hned jak sme prošli branou. 

Druhý festivalový den mi začal až na koncertě Haim. Uplně našlaplej energií. Mně se v tu chvíli ulevilo, protože sem zpátky poznávala to přátelské prostředí s fanoušky, co se chovaj normálně. Bylo ještě světlo, tak jsem pořídila pár fotek batůžků.

S počasím se každý vyrovnává po svém (taky sem si nepřipustila při balení, že by mohlo bejt hnusně, když jedu k moři), ale rozmanité formy batohů sou letos nejtypičtějším doplňkem. Látkový tašky se zcela neztratily (stánky s merchem sou jich plný), ale zaznamenala sem zásadní ústup. 

 

Další koncert byly Slowdive a bylo to fakt uklidňující. Přistihla jsem se, že sleduju víc kužely světel než obrazovky s interprety. Je trochu blbý napsat, že sem usínala (hráli krásně), ale byla sem u toho absolutně spokojená. Pak sem viděla část koncertu War on Drugs, kluci si bohužel nerozuměli se zvukařem, tak sem ůplně nadšená nebyla. 

 

Nejlepší koncert dne byli sroprocentně The National. Dostali mě, nečekala sem, že budou takový sympaťáci. Setlist byl dokonale vygradovanej a show doplňovala krásná projekce. Na konci se Matt Berninger vrhnul mezi lidi, měl podle mě strašně "zlobivou" a neskončil by, kdyby naproti nemuseli začít !!! (chk chk chk). 

 

Uplnou tečku za pátkem sem si dala se SBTRKT, sice hráli téměř neosvětlení, ale měli na pódiu nafukovací příšeru...

 

- - -

 

"Nejsme tu na dovolený", tak musim zmínit i jeden fantastickej kabát z COSu. Je šedivej, ale nádhernej!

http://www.cosstores.com/cz/Shop/Women/Coats_Jackets/Padded_jersey_coat/46891-20942999.1#c-85342

 

Olga Benešová
 
 
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.