Share |

Levi’s® Curve ID - džíny, které vám sednou

Foto: Viviane Sassen

Značka Levi’s® přišla s revoluční kolekcí dámských džínových střihů Levi’s® Curve ID, navrženou pro různé typy postav. Oslavuje křivky ženského těla, ať už je to ve velikosti XS nebo XL. Vybrat si můžeme z vyššího (typ Classic) nebo nižšího pasu (Modern), a úzkých, rovných či rozšířených nohavic v dokonalých strečových materiálech. Jarní kolekce navíc přináší nový sexy skinny střih v délce ke kotníkům a ve svěží paletě barev.

Unikátní systém střihů Levi’s® Curve ID vychází z ženských křivek a proporcí. Designéři značky prostudovali skeny více než 60 000 ženských postav a vyvinuli systém založený na rozdílu obvodu boků a zadečku. Čím vyšší, tím výraznější máte křivky.

Slight Curve: pro rovnou postavu – střih zdůrazňuje pas a podtrhuje křivky. Vyzkoušejte jej, pokud vám džíny sedí v bocích a na stehnech, ale jsou příliš těsné v pase.

Demi Curve: pro normální proporce – střih lichotí pasu a zároveň zjemňuje křivky. Zkuste, když vám džíny většinou sedí v pase, ale nelichotí postavě.

Bold Curve: pro výrazné křivky – střih dokonale obepne postavu a zvýrazní štíhlý pas. Vyzkoušejte, když vám džíny sedí v bocích a na stehnech, ale odstávají vzadu v pase.

Svůj dokonalý džínový střih objevíte v Levi’s® Storech nebo na levi.com/women od 1990 korun.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.