Share |

Obrazem: Přehlídka Levi’s® na New York Fashion Week

foto Levi’s®

Značka Levi’s® uvedla během newyorského Fashion Weeku svoji vůbec první globální kolekci. Během akce, která propojila klasickou módní přehlídku a výstavu na míru šitých špičkových modelů, hráli hlavní roli trendy podzimu a zimy 2012.

„Levi's® byl vždy symbolem energie a aktuálních událostí. Móda je dnes demokratičtější a dostupnější než kdykoliv předtím. Proto je New York Fashion Week ideálním momentem pro představení první globální kolekce značky Levi’s®,“ uvedl Len Peltier, viceprezident pro globální kreativní směřování.
Kolekce Levi’s® podzim/zima 2012 je založena na rafinovaném a propracovaném vzhledu. Její design se inspiruje ideou řemeslného zpracování, poctivé práce a autentičnosti. Vzdává hold tradicím, ale zároveň bojuje proti konvenčnosti, definuje nové standardy a přetváří a oživuje kultovní styly Levi’s®.

Samotná prezentace byla inspirována rituálem „oblékání“, který je starý jako lidstvo samo. Džíny Levi’s® si vydobyly své místo na trhu tvrdě pracujících horníků, zlatokopů a průkopníků, kteří vytvářeli novou společnost. Produkty Levi’s® jsou i dnes oblečením moderních, novodobých průkopníků: umělců, hudebníků, podnikatelů a aktivistů, kteří pracují na tom, aby realizovali své vlastní, jedinečné vize budoucnosti. Jejich každodenní oblečení je ukázkou toho, jak chtějí prezentovat sebe a své ambice.

Hosté přehlídky procházeli instalacemi, které představovaly osobní prostor, životní a módní styl zákazníka. Přes uměleckou galerii, v níž byly vystaveny klíčové kousky nové kolekce, nakonec dospěli k molu, na němž jim byla předvedena kompletní kolekce.

Nová kolekce, pro niž je charakteristická autenticita a mistrovské řemeslné zpracování, které značku proslavilo, je založena na klasických a rafinovaných stylech vyhraněně čisté krásy. Klíčovým trendem pánské kolekce budou zúžené kalhoty, volnější pod pasem a s úzkými nohavicemi. Hlavním střihem dámských džínů budou Bootcut Skinny, které Levi’s® zcela přepracoval. V žádném případě nejde o bootcuty vaší mámy, ale o kompletně nový pohled na klasiku – sexy, moderní upnutý styl, který navždy změní váš pohled na bootcutové džíny.

Součástí principů společnosti Levi Strauss & Co. je udržitelný rozvoj, který je v celé kolekci zastoupen technologií Water<LessTM – ekologickými povrchovými úpravami šetřícími vodu.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.