Share |

Levi’s: ve městě jako v kalifornském písku

foto Levis

Aktuální kolekce Levi’s® Red Tab®  právě přichází i k nám. Jaká je?

Byla inspirována kalifornským životním stylem plným volnosti, nadšení a naděje i sluncem, mořem a pískem. Vychází z tradic značky, ale je moderní a nadčasová a určitě nadchne každého milovníka denimu.

Do první části se promítá džínový nadšenec až fanatik, který má ke svým džínům osobní vztah a sleduje, jak se v průběhu času mění – od nesepraných a neohebných, přes první známky obnošení až k záplatám. Základními trendy jsou čistota a jednoduchost, temný nebo naopak silně obnošený denim a odstíny bílé nebo modré. 

Druhá část kolekce je rebelská a nekonformní, míchá „pracovní“ oděvy a military look s rokenrolem. Džíny jsou samozřejmě černé nebo vybledlé šedé a bílé, do barevné škály patří i odstíny zelené a tyrkysové, ale i červená. Košile mají kostičky v pastelových barvách a vzory na tričkách jsou výrazné a odvážné. Prostě party na pláži.

Základem třetí – letní – části je klasický studentský styl – královna plesu ze střední s fotbalovou hvězdou školy na výletě v Kalifornii. Džínovina a chambray mají plážový vyšisovaný vzhled, oděvy jsou v různých délkách. Barvám vévodí písková a světle modrá, na tričkách jsou sportovní retro grafika a nápisy ze studentského života. Nemohou chybět studentské bombery, ustřižené chinos, sluncem vyšisované kostkované košile a nadměrná trika.

levi.com

facebook.com/levisceskoslovensky

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.