Share |

Ledově cool Conversky

foto: Converse

Teplotu i náladu na bodu mrazu vám zvedne nová zimní kolekce Chuck Taylor All Star Boot White Ice. Chucky už nejsou dávno jen plátěnky do slunných letních dnů, ale nyní jsou připraveny čelit mrazu i vánici. Kotníkové modely jsou plně funkční, zateplené, odpuzují vodu, ale zároveň jim nechybí styl. Dámská varianta je vyvedená ve stříbrné barvě s netradiční cool podrážkou, která evokuje led. Pánský model se zahalil do elegantní černé.

Dostupné barvy: Silver, Black
 
Nové One Star Mid White Ice jsou tou správnou volbou na zimu pro ty, kteří chtějí nosit tenisky 24/7/365. Komfortní model s ledově cool podšívkou a podrážkou skvěle dotáhne libovolný zimní outfit. Ladit se sněhem nikdy nebylo snazší než v bílých One Starech, které vybízejí k otestování prvních závějí. Voděodolný materiál umožňuje zapadnout do hlubokého sněhu a vyjít suchou nohou, jako by se nechumelilo.
 
Dostupná barva: White
 
Kolekce Chuck Taylor All Star Boot White Ice je k dostání ve vybraných prodejnách a v monobrandu Converse. Model One Star Mid White Ice je k dostání exkluzivně v Converse monobrandu, který naleznete v Centru Chodov.
/WEB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.