Share |

Chce to styl a nohy v teple, radí Converse

Bude zima, bude mráz, a proto Converse přichází s novou kolekcí, která je plně připravena na nepřízeň počasí. Originální zimní modely zaujmou na první pohled svým vzhledem, který je inspirován perutýnem, dravou rybou žijící v oceánech.

Dámské žíhané Chuck Taylor All Star Boot Lion Fish jsou kotníkové a perfektně zateplené, takže se v nich můžete vydat za dobrodružstvím i do hlubokého sněhu. A až se vrátíte z výletu, barva Chucků vám připomene, že je čas na voňavý svařák nebo divokou sangria party.

Pro milovníky One Star siluety jsou tu nové One Star Mid Lion Fish vhodné na celodenní brouzdání zasněženým městem. Stylový model je dokonale zateplený a nepromokavý. Díky olivové barvě se skvěle hodí i na zimní procházky lesem, kdy křupe sníh pod nohama a vy víte, že si to díky těmto pohodlným One Starům můžete užívat bez obav a hlavně bez promrzlých palců.
 
Kolekce Chuck Taylor All Star Boot Lion Fish a One Star Mid Lion Fish je k dostání exkluzivně v Converse monobrandu, který naleznete v Centru Chodov.
 
CHUCK TAYLOR ALL STAR BOOT LION FISH
Dostupné barvy: Dark Sangria
 
ONE STAR MID LION FISH
Dostupné barvy: Olive


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.