Share |

Kulturní magazín UNI od září 2x větší, 2x lepší

foto: pořadatel akce

Vydatel kulturního magazínu UNI sdružení Unijazz plánuje po takřka 25 letech velké změny. UNI by mělo od září získat dvojnásobný formát a větší obsah, provzdušněnou grafiku i rozšířený tým autorů. Nastartování této změny však bude něco stát a podpořit ji do začátku a vybrat si svou odměnu může každý na https://www.hithit.com/cs/project/697/uni-2x-vetsi-2x-lepsi. Ale pozor jen do 15. 8.!
 
Ondřej Bezr, šéfredaktor UNI, komentuje projekt následovně: „Od září tohoto roku chceme po bezmála čtvrtstoletí zásadně změnit podobu kulturního magazínu UNI. Opustíme dosavadní formát, zvolíme bezmála dvojnásobný (cca A4) a adekvátně zvýšíme i rozsah na 60 stran. Setkáte se s novou vzdušnější a lépe „čitelnou“ grafikou, s novými rubrikami, novými a velmi zajímavými autory, pravidelněji se budeme zabývat všemi okruhy kultury a umění, i těmi, které jsme doposud pokrývali jen okrajově (divadlo, film, fotografie, architektura). Do rukou budete dostávat modernější a aktuálnější časopis, který zároveň nebude v žádném případě rezignovat na to, čím se pyšní dodnes: zasvěcené, kvalitní, informačně bohaté psaní známých i nových autorů. Na to, abychom mohli tuto změnu nastartovat, ovšem potřebujeme vaši pomoc. Proto jsme spustili na crowdfundingovém serveru www.hithit.cz kampaň na získání peněžního obnosu „do začátku“. Můžete přispět v nejrůznější výši, od pouhé stokoruny až po částky, určené spíš organizacím a potenciálním inzerentům. Nabízíme samozřejmě celou řadu odměn a kromě předplatného tištěné i elektronické verze kulturního magazínu UNI, můžete také například získat:
•           pozvánku na večírek podporovatelů UNI dne 3. 10. 2014 v Kaštanu, na kterém zahrají mimo jiné skupiny DPVJU a Tata Bojs
•           soukromou prohlídku Popmusea
•           permanentku na festival Alternativa
•           volné vstupy do klubu Kaštan dle vlastního výběru
•           rozhovor s vámi v některém z následujících UNI a další.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.