Share |

Kožené doplňky Louis Vuitton EPI se dočkaly barev

foto: Louis Vuitton

Kůži Epi od Louis Vuitton se nyní dostává barevné terapie. Živé, syté barvy prosvěcují snadno rozpoznatelnou a typickou strukturu kůže a transformují tuto nadčasovou klasiku na moderní doplněk.

Alma dostala do vínku tucet barev duhy – od sytě fíkové po odvážnou fuchsiovou, přes žhavý odstín papriček pimento nebo oranžovou zralého pomeranče, po žluťoučkou citronovou, nápadnou modrou, od jemné kakaové přes svěží mátovou po elegantní lakovanou černou či švestkovou. Každá barva je osobním manifestem, nejstylovější formou sebevyjádření. Včera jsem měla náladu na indigo. Dnes jsem karmínová. A zítra – kdo ví?

Brzy rozšíří řady nové modely – kabela přes rameno, ležérní a pohodlná na nošení; také kultovní Petit Noé – první Noé spatřila světlo světa v roce 1932 jako nosič na pět lahví šampaňského. Oba nové modely přinesou překvapení: limitované edice barevných trojic. A jako vždy – pro radost ze slaďování barev do originálních kombinací – nové modely doplní i řada malého koženého zboží: kultovní peněženka Zippy, peněženka Sarah a pouzdro na karty…

Pro radost, pro lepší náladu, elegantnější styl.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.