Share |

Louis Vuitton: nová kolekce pánských doplňků je tu!

Louis Vuitton

Muž značky Louis Vuitton je nomád – ať již je doma či na cestách…má v sobě ducha cestovatele. Na cestě někam nebo při elegantní večeři, v ležérním oblečení nebo ve fraku – tento muž má vždy svůj styl a nebojí se ho kombinovat s inovativními, klasickými či nečekanými doplňky. Ty, které si vybírá ze sezonních kolekcí nadčasových kousků Louis Vuitton nebo z klasického sortimentu značky, mají vždy mužný styl a jsou z kultovních materiálů (Monogram, Damier) či vzácných kůží (Nomade, Taiga, Utah) s iniciálami LV.

Peněženky, diáře, klíčenky nebo pouzdra na různé technické vymoženosti – vybere si každý muž, který ocení kvalitu těchto diskrétních společníků. Malé kožené doplňky Louis Vuitton prozrazují dokonalost svého zpracování v každém detailu: ve výběru materiálů, propracovaných hranách a ohybech, povrchové úpravě. Všechny doplňky jsou robustní, odolné, dělané na to, aby svému majiteli dělaly radost celý život. Lze je navíc personalizovat různými způsoby – iniciály, horká ražba, jmenovky… To vše znásobuje pocit exkluzivity a luxusu.

Muž značky Louis Vuitton má rád elegantní věci, vždy je dokonale upraven a ‚vyzbrojen‘ doplňky – USB z matné oceli, sponami na bankovky a manžetovými knoflíčky. Tento muž má také rád popkulturní styl šperků se stylizovanými motivy.
Svůj vzhled umocňuje šály a šátky z vzácné směsi hedvábí, lnu nebo kašmíru v sezonních či kultovních vzorech (modrý Damier a khaki Leopard).
A čím korunuje svůj pěstěný vzhled? No přece slunečními brýlemi v dokonalém designu, které jsou vyrobené z těch nejmodernějších a technicky progresívních materiálů.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.