Share |

Louis Vuitton nabízí nové průvodce po světových městech

foto Louis Vuitton

 

Nová kolekce cestovních průvodců Louis Vuitton City Guides zavítá do několika nových měst.  Kromě Berlína, Istanbulu, Monaka a Petrohradu letošní souhrnné vydání tohoto cestovního průvodce, které by nemělo chybět žádnému elegantnímu cestovateli,  objevuje pět nových měst: Bari, Birmingham, Oděsa, Salzburg a Záhřeb.
 
Protože dobrodružství lze nalézt na jakémkoliv rohu ulice jakéhokoliv města – ať již se jedná o centrum finančního sektoru nebo kulturní metropoli – Louis Vuitton se dělí o svoji vášeň pro cestování a městský život na stránkách svých cestovních průvodců z edice City Guide. Již od roku 1998 se na stránkách těchto společníků cestovatelů Louis Vuitton dělí o tisíce adres, které vystihují jedinečného ducha měst.
 
Průvodce Louis Vuitton City Guide píše talentovaný autorský tým složený z novinářů a spisovatelů, kteří informovaným a poutavým způsobem přibližují města, jejich život a vývoj, a objektivně zpracovávají módu, design, umění a gastronomii, která je pro města příznačná. Nejnovější trendy a rady, které jinde nenajdete – to je obsah všech cestovních průvodců. Průvodce jsou určeny jak těm, kteří cestují za potěšením nebo pracovně, ale i samotným obyvatelům daných měst.
 
Kompletní edice Louis Vuitton City Guides nabízí cestovateli originální zpracování čtyřiceti měst – 10 tisíc adres různých tradičních i moderních, někdy extravagantních lokalit, které – ať jsou známé nebo dosud neobjevené – jsou výjimečné tím, že nejlépe vystihují ducha daného města.
 
Luxusní hotely i kouzelné penziony, gurmetské restaurace a místní bistra, pouliční trhy i proslulá místní lahůdkářství, starožitnictví i butiky módních značek, památky známé i neznámé… Cestovní průvodce Louis Vuitton City Guides nabízejí cestovatelům informace, které většinou znají jen sami obyvatelé měst.
Zcela v duchu tradiční praktičnosti a jedinečnosti je součástí každého průvodce jeho brožovaná podoba, kterou si můžete vzít s sebou na cesty – ať již vás vaše nálada zavede kamkoliv.
 
Cena kompletní edice: 2 600 Kč
Cena jednotlivých měst: 650 Kč
 
 
CITY GUIDE POSTCARD BOX
100 POHLEDNIC 100 SVĚTOVÝCH MĚST OD RUBENA TOLEDA
LOUIS VUITTON CITY GUIDE 2012
Společně s cestovními průvodci City Guides vydává Louis Vuitton sadu 100 pohlednic ve svítivých barvách jako retrospektivu umělce, který ilustruje Louis Vuitton City Guides již od prvního vydání v roce 1998. Ruben Toledo, malíř, sochař, ilustrátor a také kronikář módy, se narodil v roce 1961 v Havaně na Kubě. V současnosti žije v New Yorku se svojí manželkou a tvůrčím alter egem, návrhářkou Isabel Toledo. Jeho dílo je vystavované po celém světě, včetně newyorského Metropolitního muzea umění a Victoria and Albert Museum v Londýně. Postcard Box oslavuje 100 ilustrací, které Toledo stvořil pro cestovní průvodce Louis Vuitton City Guides. Jsou to obrázky, které zachycují svébytnou vizi cestování a vášně pro detail, která je průvodcůům City Guides vlastní. „Mým cílem je zachytit portrét města a jeho jedinečného a věčného ducha – zachytit jeho specifický tep a charakter.“ A na adresu značky Louis Vuitton, která ho doprovází na jeho cestách již déle než deset let, Ruben Toledo řekl: „tato speciální edice pohlednic je pro mě jako moje vlastní malá krabička vzpomínek.“

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.