Share |

Koncert 007: PRAG (aus) + PISS (de) + HLINOMAZ (cz)

foto: pořadatel akce

Ve středu 21. 1. 2015 od 20.00 se koná v klubu 007 punkový koncert kapel PRAG (aus) + PISS (de) + HLINOMAZ (cz), na fcb eventu o něm píší toho:
 
Nikdy se neděje vůbec nic a tak, když nás Banán požádal o pomoc s propagací tohohle kusu, neváhali sme ani minutu. Leden jak jantar!
 
Miluju australskej punk a tak jsem s koncertem Prag váhal asi tak tři vteřiny a kývnul na něj ještě před tím, než jsem je vůbec slyšel. Občas dáte prostě na instinkt, a když vás pak šesti songové demo donutí pogovat po bytě přestože je šest hodin ráno, víte, že ste se rozhodli správně. Prag hrajou jedovatej primitivní punk s trochou prehistorickýho d-beatu, který je olizován zlým vokálem a rozstřelen do prostoru občasnou rozechovanou kytarou. Jakýkoliv závan post punku je ale okamžitě zašlapán do země nasranou energií a nekompromisní palbou virblu. Celé to má blíž spíš ke Crazy Spirit nebo Inservibles než k Joy Division a naživo vás to rozpráší na molekuly. Tohle u protinožců vždycky uměli viz např. koncerty Straightjacket Nation nebo Pisschrist. No a když jsme u toho piss, tak vězte, že partnery na turné jsou jim Piss, mezinárodní sebranka usídlená v Berlíně, solící nekompromisní noise hard core punk utženej ze řetězu. V pár minutách je řečeno vše podstatné, zůstane jen rozcuchaná pěšinka a debilní úsměv na tváři. Sestavu doplní Hlinomaz. Přijďte na večírek.
 
Vstup: 150,-
 
https://prag1.bandcamp.com/
http://wearepiss.bandcamp.com/album/demo-tape
http://coffeebreathrecords.bandcamp.com/album/6-songs-from-split-css-w-vaclav-klaus


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.