Share |

Klub Buben zažije pořádnou nálož belgického rock'n'rollu

foto: pořadatel akce

Baví tě zběsilý tempo Peter Pan Speedrock a miluješ Mötorhead? Tak v tomhle případě pro tebe bude Myslíkova 8 a Klub Buben ve čtvrteční večer tou správnou adresou!
 
Existuje totiž spousta zaručenejch způsobů jak si to hodit - a umlátit si hlavu o podlahu ve frenetickym pogu patří mezi obzvlášť vypečený. Belgický trio Speedözer je ztělesněním všeho podstatného, co se v rock'n'rollu odehrálo od 70. let do současnosti. Muzikou počínaje a „badass attitudem“ konče. Bart, věčně naštvanej frontman, basák Kevin, co vypadá jak vyhazovač z nejposlednějšího z posledních Bruselskejch bordelů, a bubeník Nico, kterýmu byste si uprostřed noci v podchodu o cígo vážně neřekli. Jejich vystoupení netrvají z pravidla déle jak půlhodinu, po kterou budeš fakticky potit krev...
 
Circle Jerks, Black Flag a Misfits. Kvalitní společnost! Tohle jsou mimochodem tři kapely, který The Go-Hards! uvádějí jako svojí inspiraci a jedním dechem dodávají, že pokud něco patří na stage, pak je to opilost a nahota! V Belgii to prostě umí, a je víc než jasný, že Speedözer si na svoje turné nemohli vybrat lepší parťáky!
 
Čtvrtek 23.10, 20:30
Klub Buben
Myslíkova 8, Praha 1
fcb klubu buben
www.klubbuben.cz
fcb  event
video klip na You Tube


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.