Share |

Free Mondays v Roxy: Thanks s mixem soulu, rock'n'rollu a r'n'b

foto: pořadatel akce

Květnové Free Mondays v Roxy představují další zajímavá zahraniční jména. Jak už jsme zvyklí, zahraniční kapely a projekty doplní kvalitní český support. Neseď v pondělí doma a přijď objevit něco nového do Roxy! Vstup zdarma.
 
19. května nás navštíví zaoceánští Thanks (US) se svým mixem soulu, rock"n"rollu a kvalitního r"n"b.
 
 
19. 5. THANKS (US), BB702 (CZ)
darksoul, indie, rock’n‘roll
THANKS-THE WEIGHT, THE WORRY (VIDEO)

http://thanksthanks.bandcamp.com/
Thanks přijíždí do Prahy z deštivého amerického Severozápadu představit své nové album. Na podiu předvádí třaskavou směs rock’n’rollu s moderními elektronickými aranžemi.
Nové album Blood Sounds vyšlo teprve v lednu tohoto roku a Thanks už s ním u kritiků slaví první úspěchy. Mísí se v něm prvky soulu, R&B a kombinace raného rock"n"rollu s temnými moderními synťáky. Zároveň jsou zde chytlavé indie rockové momenty, které mají sílu bezprostředně strhávat na parket. To vše musí donutit každého posluchače, aby pořádně zbystřil a určitě si tenhle květnový dark soulový úkaz nenechal ujít.
 
BB702 (CZ)
V žízních | Petr Skočdopole | Václav Adam | BB702

Český support doplní kapela BB702 - pět mužů a zpívající bubenice Tereza Hálová. BB je bar na Argentinské ulici č.p. 702. Tam se tahle sestava potkala. U zrodu stál Filip Jelínek z Illustratosphere a J.A.R. Vysvětlil jim, jak hrát. A tak hrají. BB702 aktuálně dokončují ve studiu Illustratosphere debutové album, které vyjde v září 2014.
 
facebook event 
www.roxy.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.