Share |

Kino Hraničář ožije módou, designem a tradiční PechaKucha Night

foto: pořadatel akce

Tvorbu mladých módních návrhářů, šperky, originální módní doplňky, kabelky a tašky nebo třeba autorské knížky. To vše a mnohem více budou moci nakoupit návštěvníci akce Parket Market, která se uskuteční ve dnech 25. a 26. března v kině Hraničář v Ústí nad Labem. Několik let zavřené kino, které se otevírá spíše výjimečně, na dva dny ožije módou a designem. Na Parket Marketu budou zastoupeny například značky Lovemusic, Veršatyl, Plazma Lab, knižní nakladatelství Bylo Nebylo nebo třeba výtvarnice Vendula Chalánková.
 
„Je mnoho skvělých mladých začínajících tvůrců a značek, které však běžně nemáte šanci poznat. My tímto jdeme Ústečanům naproti,“ láká organizátorka akce Pavlína Dutá. Parket Market bude obohacen o doprovodný program jak v samotném Hraničáři, tak i večerními koncerty v nedalekém Experimentálním prostoru Mumie.První večer návštěvníky čeká jedenácté vydání v Ústí čím dál víc oblíbené PechaKucha Night a koncerty písničkáře emozpěva a kapely Calm Season. Druhý večer se pak uskuteční koncerty ústeckých nadějí OwL, pražských Mono Love a písničkáře Kuby Alexy. K tomu všemu výborná káva od mamacoffee, výstava lomo a polaroid fotografií nebo šperkařský a stickerkový workshop.
 
Koncept PechaKucha Night vznikl v roce 2003 v Tokiu jako nápad architektonického studia Dytham Klein Architecture, které chtělo dát prostor talentům pro prezentaci svých prací. Setkání mělo velký ohlas a od té doby se formát 20x20 rozšířil do více než 700 měst po celém světě. V České republice se koná v Praze, Brně, Mariánských Lázních, Olomouci, Ostravě, Plzni, Znojmě, Železném Brodu nebo právě v Ústí nad Labem.
 
Přijďte nakoupit netradiční designové kousky, seznámit se s jejich tvůrci, potkat se s přáteli u dobré kávy! Přijďte prožít všední den nevšedně! Roztočte to s módou a designem!
 
Program:
https://www.facebook.com/PechaKuchaUsti
https://www.facebook.com/parketmarket.usti


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.