Share |

Khamoro láká: Přijďte na festival a přihlaste se do taneční bitvy

Khamoro je jedním z nejznámějších festivalů romské kultury na světě. V České republice je pořádán organizací Slovo 21 již od roku 1999. Letos se tedy koná již 17. ročník.
 
Hlavním posláním festivalu je poskytovat společný prostor pro všechny bez rozdílu věku, pohlaví nebo národnosti. Bohatý program představující romskou kulturu se bude v letošním roce konat v Praze ve dnech 24. - 30. 5. a v Plzni od 26. 5. do 30. 5. 
Právě v Praze se můžete zúčastnit již zmíněné soutěže Street Battle Jam. Street dance je pouliční tanec, který vznikal v 80. letech minulého století přímo v ulicích měst kombinací různých tanečních stylů

 

  • E-mail: SBJkhamoro@centrum.cz
  • Do registrace uveďte: Styl tance, věk, město odkud pocházíte 
  • Účastníci mohou také posílat na mail videa, která budou zveřejněna na Youtube kanálu festivalu Khamoro (nejlepší video vyhraje balíček věcných cen)

 

Street Battle Jam je kulturně-umělecká akce zaměřená zejména na Street dance taneční kulturu.Street dance je pouliční tanec, který vznikal v 80. letech minulého století přímo v ulicích měst kombinací různých tanečních stylů od electra, přes popping až po break dance a tricking (akrobatický tanec). Soutěž je určena dětem a mládeži z celé České Republiky.

Doprovodný program je tvořen workshopy zaměřenými na tanec a dalšími formy street artu.

Celý večer Vás bude provázet Speakr Kyllo(Petr Oláh) a DJ`S Fancy, Poeta, Akvamen.

 Akce proběhne 30. května 2015 Podnik-Bubenská 1 - Praha 7 - u zastávky metra Vltavská.

 

https://www.facebook.com/events/350307835161260/

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.