Share |

Karolina Kurková je opět tváří německé módní značky s.Oliver

foto: s. Oliver

Německá módní značka s. Oliver a její nová kolekce jaro 2018 vnese do Vašich šatníků hravou eleganci a pestrost. Tradičně nechybí ani německá kvalita materiálu i zpracování.  Prim bude tentokrát hrát denim v kombinaci s originálními květinovými výšivkami a trenčkoty v pastelových barvách, které jsou absolutním must-have jarní sezóny.
 
Celá kolekce včetně nádherných květinových potisků je inspirována barevnými mozaikovými  a živými uličkami Lisabonu, kde celé focení probíhalo pod taktovkou fotografa Svena Benzingera. Ten s citem jemu vlastním chytře kombinuje jarní s.Oliver outfity s historickým centrem Lisabonu. Před Svenův objektiv se postavili modelové Antonina Petkovic a Alexandre Cunha což se ukázalo jako trefa do černého, dodávají jarní kolekci lehkost a tu správnou jiskru.
 
s.Oliver s jeho „mini me outfity“ sladí celou rodinu tak, aby zazářila při každé příležitosti. Model Luke van Geffen představuje jednotlivé outfity z kolekce BLACK LABEL Men a ukazuje, jak úspěšně kombinovat styl smart casual (tedy elegantní oblečení pro volný čas) a business fashion. Kolekce s.Oliver Junior je svěží a roztomilá a zapříčiní, že už se nebudete moci dočkat letních slunných dnů.
 
Široké s.Oliver portfolio zahrnuje také značky s.Oliver Accessories, s.Oliver Bodywear, s.Oliver Shoes, s.Oliver Time, s.Oliver Jewel, s.Oliver Eyewear and s.Oliver Umbrellas
 
Tváří jedinečné jarní kolekce BLACK LABEL Women 2018, která přináší sofistikované a moderní outfity pro všechny milovníky módy, se opět stala česká supermodelka Karolína Kurková. Kolekce přináší svěží jarní barvy i styly a pomáhá zapomenout na chladné zimní období. Karolína představuje své oblíbené kousky a také nadčasovou kolekci šatů vysoké kvality. Nejvíc si oblíbila tmavé vyšisované džíny s výrazným květinovým vyšíváním, které vás naladí na jarní sluníčko.
 
Absolutní must-have kousek v jarním šatníku jsou podle Karolíny romantické splývavé šaty s klasickým Paisley designem. Ale pozor! Dostupné jsou pouze v našem e-shopu.
 
Do Top 3 modelčiných oblíbených kousků patří velmi ženské černé šaty s elegantním květinovým potiskem, které jsou lemovány jemnou krajkou. Šaty mají široké využití. Doplňte je černými lodičkami a získáte ideální outfit na rodinnou oslavu. Pokud vsadíte na doplňky v červené barvě (rtěnka, lodičky na vysokém podpatku a kabát), můžete si být jisté, že neuniknete žádnému pánskému oku.
 
V České republice pořídíte sortiment s.Oliver v Praze, a to v CČM, OC Letňany, Metropoli Zličín, v Arkádách Pankrác. Dále pak v Ostravě, Olomouci, Českých Budějovicích, Brně, Pardubicích a v Plzni. Online můžete produkty objednávat na e-shopu soliver.cz, Mall.cz či vivantis.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.