Share |

Anketa o módě a stylu: WooX

foto Woox

WooX. Oděvní značka založena před deseti lety Richardem Wooxem v Jeseníku. Možná právě díky čistému horskému vzduchu s přispěním Richadova talentu vzniká oblečení a doplňky, mezi kterými najdete mnoho kousků navržených, ušitých a upletených právě v tomto horském lázeňském městě. Ideální kombinace pro srdeční zážitky.
 
Vaše definice módy a stylu? 
Móda je prevít, styl jakbysmet. Onehdá jsem vytáhl maturitní oblek na pohřeb kamaráda motorkáře a už před kostelem mi bylo jasné, že ho mám pro tuhle rodinnou příležitost poměrně málo okovaný a bez řetězů. Aspoň že byl z hadí kůže. Amen, říkám vám, noste WooX a budete vždycky a kdekoli tak akorát.
 
Co máte nejradeji na své práci?
Nadšení všech okolo - kolegyň a kolegů za strojema i v kanclu, wooxerek, wooxerů, řidiče z DPD, co chodí až do října bosky, nadzvukovou rychlost holek v expedici a při reklamacích, dvě identické kočky z útulku, co mají za úkol chytat myši ve skladu, pokud by se někdy nějaké objevily, wooxusní šatnářky z našich prodejen, americký traktoorek ze sedmdesátého čtvrtého, co rozváží wooxus po všech čertech, a všechny, co ho udržují při životě, obědy, pravidelné kreativní bouření na horských chalupách, obyvatele našeho pražského podkrovního kreativního ateliéru, ruiny jesenické textilní továrny z poloviny devatenáctého století ,co jsme onehdá pořídili, wooxusní produkty a víkendy.
 
Jak si dobíjíte baterky?
Z wooxusní jesenické továrny to mám v zimě na skialpech 45 minut na Švýcárnu, což je chajda s výčepem ve 1300 metrech nad mořem. Doufám, že jsem teď nespustil invazi opalovačů v plavkách a s ručníkama - moře tam, prosímpěkně, není - podle toho čísla se určuje, jak moc budete po cestě nahoru funět. Na Rychlebské traily – zázrak našich opičích hor – to je z kanclu devět kiláků. A pak tu je www.wooxup.cz, kde jsem právě teď, o tom kdybych vám vyprávěl, tak mi stejně neuvěříte.  
 
Co vás zaručeně potěší?
Mrkněte na www.facebook.com/wooxface , kde si s námi povídají naši wooxusní fajnšmekři, budete zaručeně potěšení jakbysmet. Tydlencty veselé konverzační legrácky, poplácání nebo nápady, jak to dělat líp, jsou jeden z důvodů, proč ráno vstanem a jdem do wooxusní fabriky.
 
Co děláte proti šedi?
Wooxus.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.