Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Jestli váháte, kam vyrazit, podívejte se na naše tipy.
 
Festival Fotojatka
30.3. v 19:00
Kino Aero
Praha
Již tradičně přinese nezávislý festival Fotojatka letos na jaře do Brna, Prahy a Českých Budějovic výběr z toho nejlepšího, co nabízí současná kreativní a dokumentární fotografie doma i ve světě. Funkci galerijních stěn převezme vždy pro jeden večer plátno kina, na kterém se rozzáří série více než desítky fotografů, podkreslené hudebním doprovodem.
Více zde.

Cimbaliband
31.3. od 20.00 hod
Klubovna 2. Patro
Praha
Cimbaliband patří mezi nejlepší skupiny, které maďarská hudební scéna nabízí. Jejich tvorba nezná hranic a hbitě se pohybuje mezi tradiční maďarskou a balkánskou hudbou, ostrým tureckým pochodem až k dojemným romským baladám.
Více zde.

Podpořte Hodinu Země! Zhasněte
31. března ve 20.30
Země
Hodinu Země vyhlásil Světový fond na ochranu přírody (WWF). Cílem iniciativy je vyvolat celospolečenskou diskusi o ochraně a budoucnosti naší planety. Počátek historie Hodiny Země se datuje k 31. březnu 2007. V roce 2011 se k Hodině Země přidalo po celém světě více než 5 200 měst ve 134 zemích a kampaň zasáhla více než 1,8 miliardy lidí. V České republice se happeningu zúčastnilo 134 měst a obcí, 60 firem a tisíce jednotlivců.
Více zde.

SaSaZu oslaví třetí narozeniny
31.3. 19:00
SaSaZu
Praha
Chystá oslavu plnou zábavy, na níž návštěvníky prostřednictvím video zdravic přivítají všechny hvězdy, které v Sasazu doposud vystoupily a tím spoluutvářely jeho historii. První tisíc návštěvníků u vstupu navíc dostane masku s tváří některé z těchto hvězd, již bude moci nosit po celý večer.
Více zde.

Colorful House Music 93rd
31.3. 22:00
Chapeau Rouge
Praha
V sobotu 31. března se definitivně rozloučíme s posledním zimním měsícem a ocitneme se tak na prahu zatím velmi příjemného nástupu jara a výhledu sobotní relaxace i zábavy. Tu můžete úderem desáté večer spestřit návštěvou 93. vydání večírku Colorful House Music. Residenti Dan Cooley & Madman pro březen přizvali muže, zastupujícího ostřílené pány a DIY mistry parties z Blue Sound Djs sestavy, kterým je DJ Kaik.Vstup zdarma.
Více zde.

Burton Špindl Spring Sessions
30.3.- 1.4.
Skiareál
Špindlerův Mlýn
Stejně jako každý rok, tak i letos si budete moci užít krásné jarní dny na sluníčkem prozářeném svahu a večer prožít nezapomenutelnou party plnou skvělé hudby. Jelikož se v rámci sobotního večera potkají Monkey Business a PSH, což bylo dohodnuto ješte před zahájením právě probíhající úspěšné tour, si můžete být jisti speciálním přídavkem.
Doražte na tradiční zakončení snowboardové sezony, na kterém si užijeme několikadenní neopakovatelnou atmosféru, dokonale připravený snowpark a muzikou nabité večírky. Ve Skiareálu Špindlerův Mlýn už šest let připravujeme s příchodem jara akci, která bezpochyby patří k nejdůležitějším snowboardovým eventům v naší zemi a nejinak tomu bude i letos. Ano, Burton Špindl Spring Sessions slaví šesté narozeniny a my vás poslední březnový víkend zveme na oslavu.
Více zde.

BE AT:Alexkid
30.3. 21:30
Chapeau Rouge
Praha
Pařížský producent remixér a Dj Alexkid se dostal k muzice v 90.letech. Jeho pestrou kariéru odstartoval Laurent Garnier, když se rozhodl vydat Alexovi jeho první album “Playground”(1997) na známém, dnes už ex-labelu, “F-Communication”. Brzy na to se Alexkid dostal do popředí tohoto legendárního labelu a začal vydavát tracky a remixy po boku takových hvězd jako jsou Mr. Oizo a St.Germain. V této době dělá Alex různé odnože elektronické hudby - od Drum and Bass po Electro, Acid house či Downtempo a spolupracuje například s rakouským Dorfmeisterem. V roce 2003 vydává Alexkid svůj zatim asi největší hit “Come with Me”. Tento track byl licensován na řadu kompilací a mnohokrát zremixován například producenty jako Brett Johnson nebo Tiga.
Více zde.

Shooting Fashion Stars
31.3. a 1.4.
mánes
Praha
V rámci 8. ročníku projektu SHOOTING FASHION STARS přichází speciální víkend plný módy.
Co na vás čeká:
- nové inspirace pro sezónu JARO / LÉTO 2012
- nákup designérských kousků přímo na místě
- osobní setkání s módními designéry
- videa a fotografie ze všech ročníků SFS
- zajímaví lidé, které baví móda
- jedinečná atmosféra setkání v nádherném prostoru galerie Mánes.
Více zde.
 
Turn It Up vol. 3
30. 3. 20:00
Roxy
Praha
Blíží se třetí pokračování úspěšně rozjeté série klubových nocí pod názvem Turn It Up. Na třetím pokračování Turn It Up vystoupí Vladimir 518, Hugo Toxxx a DJ Mike Trafik. Dále uvidíte skupinu L4 z Nizozemska s živou kapelou nebo křest mixtapu Czech Made Man od DJ Logica.
Více zde.

DJ's Marathon v atomovém krytu
31.3. 16:00
atomový kryt Cover place
Praha
Další pokračování eventů GTFCKD. Po úspěšném Djs Marathonu, který se konal loni v září na holešovickém Výstavišti, jsme se rozhodli ho trochu rozšířit a udělat znovu. Tentokrát se můžete těšit na tři nezávislá pódia s plejádou více jak 40ti českých i zahraničních djs. A opět v hodinových setech. Celá akce bude trvat více jak 16 hodin. Akce startuje v 16:00 a poslední tóny zazní kolem 08:30 ráno, takže se těšte na nadupané raní sety.
Více zde. 

Prince of Tennis
30. 3. 20:00
Fléda
Brno
Pro pamětníky seskupení Colorfactory je dvojka David Volenec a Honza Čechtický (Ohm Square) splněním mnoha tajných přání. Právě tato dvojice společně vytvořila kapelu (projekt? duo?) Prince Of Tennis.
Více zde.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.