Share |

Burton Špindl Spring Sessions se blíží

repro k akci

Stejně jako každý rok, tak i letos si budete moci užít krásné jarní dny na sluníčkem prozářeném svahu a večer prožít nezapomenutelnou party plnou skvělé hudby. Jelikož se v rámci sobotního večera potkají Monkey Business a PSH, což bylo dohodnuto ješte před zahájením právě probíhající úspěšné tour, si můžete být jisti speciálním přídavkem. 
 
Doražte na tradiční zakončení snowboardové sezony, na kterém si užijeme několikadenní neopakovatelnou atmosféru, dokonale připravený snowpark a muzikou nabité večírky. Ve Skiareálu Špindlerův Mlýn už šest let připravujeme s příchodem jara akci, která bezpochyby patří k nejdůležitějším snowboardovým eventům v naší zemi a nejinak tomu bude i letos. Ano, Burton Špindl Spring Sessions slaví šesté narozeniny a my vás poslední březnový víkend zveme na oslavu.

Od čtvrtka 29. března do neděle 1. dubna bude v provozu snowpark XXL formátu z dílny Snowparkdesign, který vyroste ve spodní části černé sjezdovky v areálu Svatý Petr.

Letošní ročník se ponese v duchu Mexika, takže se připravte na pořádnou fiestu! Popadněte sombrera, nasedněte na dostavníky, práskněte do koní a doražte o tradičně posledním březnovém víkendu do Skiareálu Špindlerův Mlýn, který se změní v savanu plnou kaktusů a čili papriček. Stánek s mexickými specialitkami a celodenní proud hudby od Jorgose a Robota  budou podtrhovat atmosféru akce. Na večer je pak připraveno množství hudebních lahůdek včetně Red Bull iBattle, koncertů Navigators, Monkey Business, Vladimira 518 a Terezy Černochové, PSH a dalších pecek.

Pro více informací navštivte webové stránky
www.spindl-spring-sessions.cz
nebo se staňte fanouškem na facebooku
www.facebook.com/SpindlSpringSessions .
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.