Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Jestli nevíte, co podniknout o víkendu, podívejte se na naše tipy.
 
Devátenáctiny Mersey
26. 10.
Brno
I když 19-tiny nejsou kulatiny, důvod k oslavě se najde vždycky:-)!... V Mersey k tomuto "šišatýmu" výročí pozvali Romana Holého, který se v Brně tentokrát netradičně představí jako dj, k němu Javas, Elio a The Attitudes.
Více zde. 

Josef Sedloň Retro
26. 10.
007
Retro 90´s party, tak jako před 20 lety - EBM, hiphop, gothic, electronic crossover, indie rock, industrial, rave ad.!
Praha
Více zde. 

Seed
26. 10.
Café V lese
Praha
Seed je pravidelný taneční večírek pořádaný v Café V lese. Zaměřuje se na netradiční polohy (ne)taneční elektronické hudby, ovlivněné především krautrockem, psychedelií a avantgardou. Tým Seed přiváží do Café V lese na říjnové vydání večírku (26. 10.) dva holandské producenty, zakladatele labelu Amateur music SIGWARDA a GISBERTA.
Více zde. 

Monster Ball
26. 10.
Chapeau Rouge
Praha
Chapeau rouge vás ve spolupráci s Prague.tv a Anglo American University srdečně zve na další Halloweenskou párty neboli Monster Ball 10! Budou dekorace, performance, soutěž o nejlepší kostým, občerstvení a koncerty uvnitř i vně Chapeau. DJs & Bands:UpCdownC (uk)(experimental rock), Don't Go Into The Forest (ger) (progressive-rock), Los Chilakillerz (mexico) (reggae), Rude Boy Rhytm DJs (Buqi & Kure), DJ J. Kománková & co. (Radio 1 Bastard DJs crew) (bootlegs/bastard pop), Big J. ,DJ Fatty M. (old school hip-hop & funky)
Více zde. 

Disorder
26. 10.
Roxy
Praha
Disorder je zpět s letos již třetí velkou Grime akcí. Tentokrát se dostaneme až ke kořenům dnes již obrovsky rozvětveného žánru, do Prahy totiž dorazí Bloodline a chybět nebude ani největší legenda, velký boss Big H.
Více zde. 

Bloody Sexy
26. a 27. 10.
SaSaZu
Praha
Čtvrtý ročník Bloody Sexy má být větší než bývá, nejlepší kostým vyhraje 15tis Kč, další ceny v hodnotě 5Otis, hudba, jídlo, pití atd.
Více zde. 

Slet bubeníků
27. 10.
Uherské Hradiště
Slet Bubeníků v roce 2012 je zaměřen na setkání několika hudebních oblastí. Základ tvoří jako vždy hráči na klasické západní bicí nástroje používané v rockové i ethno hudbě (Koller, Fajt, Koudelka), ty podpoří latinsko-americká rytmika Miloše Vacíka a africký styl Ephraima Goldina. Arabské bubny a indické hudební nástroje, především tabla, bude obhospodařovat Tomáš Reindl. Atmosféru dotvoří známý kytarista Zdeněk Bína, který po rozpadu skupiny -123minut vystupuje sólově. Letos plánuje vzít kromě kytary i basu, jelikož staronový účastník Sletu David Koller bude hrát nejen na klasickou bicí soupravu, ale počítá se s ním i jako s kytaristou a zpěvákem. Bez nadsázky lze říci, že se na jednom podiu potkají styly celého světa. Letošní Slet bubeníků je něco jako orchestr snů, něco jako ve sportu All Star, umělecký tým. Na jednom podiu jen pro jednu příležitost se potkají nejlepší čeští umělci, kteří by se jinak stěží potkali.
Více zde. 

Komiksová sobota
27. 10.
MeetFactory
Praha
Zahájení 7. ročníku mezinárodního komiksového festivalu KomiksFest! 2012 se bude konat 27. 10. v MeetFactory, Ke Sklárně 15, Praha 5. Můžete se těšit na besedy, autogramiády, výstavy i program pro děti.
Více zde. 
 
 
The Tchendos
27. 10.
Casino
Praha
Mezinárodní festival 4+4 dny v pohybu, který proběhne od 26. října do 3. listopadu na mnoha místech Prahy, nabídne kromě rozsáhlého divadelního, výtvarného, filmového i diskusního programu také několik koncertů a party s DJs.
Více zde. 

Helloween s Brunem Ferrarim
27. 10.
Rock café
Praha
Letošní Helloween můžete strávit v Irském baru s ostrovními přáteli, nebo …. nebo si užít tento importovaný svátek v prudce podvratném duchu. Speciální program si totiž na sobotu 27. října připravuje Bruno Ferrari, který se představí podruhé v Praze po triumfálním návratu na scénu po vydání novinky nazvané Vaudeville. Tentokrát rozbije svůj stan v pražském Rock Café, které se pro jediný večer stane nejvýznamnějším varieté stověžaté Matičky měst. Jak už cizojazyčný název poslední Ferrariho desky napovídá, v případě Bruna a jeho chlípné, dekadentní party se můžete těšit na komponovaný pořad složený z nových skečů legendární Zlaté kozačky a písniček, které vyšly na třech Ferrariho albech. A nebyl by to Bruno, aby si právě pro tuto příležitost nepřipravil několik stylových upírských příběhů z Čech a Moravy. Tyto skeče náš hrdina proloží svými existenciálními opusy. Pojďte znovu podlehnout šarmu Bruna Ferrariho, tentokrát se ve vás váš ošetřující lékař krve nedořeže.
Více zde. 

Heinz Karlhausen & The Diatonics
28. 10.
Chapeau Rouge
Praha
Říct, že neděle v Chapeau Rouge bude tentokrát ve jménu free jazzu, by bylo krapet zjednodušující a ochudili bychom se o mnoho odstínů hudby, která zazní. Heinz Karlhausen and the Diatonics jsou totiž jedním z nejzajímavajších a nejpestřejších přesahů jazzu do jiných hudebních vod (konkrétné do hardcoru).¨
Více zde. 

Pískomil se vrací
28. 10.
Veletrh hraček ITEA
Praha
Nová hudební formace hrající písně pro malé i velké s názvem Pískomil se vrací si odbude koncertní premiéru už tuto neděli 28.10. v 10:30 během Veletrhu hraček ITEA v Praze. Zde také spatří světlo světa jejich premiérové CD nazvané „A kdy už tam budem?“ inspirované častou větou tázací malých dětí při cestách kamkoliv.
Více zde. 

DJ Benji Boko + DJ Robot
28. 10.
Lucerna Music Bar
Praha
DJ Robot slaví narozeniny, tak šetřete síly na pořádnej mejdan! Pogratulovat a hlavně zahrát přiletí mj. šílený britský producent, remixér a DJ Benji Boko z Brightonu. Tenhle týpek dělá oficiální remixy i pro lidi, jako jsou Roots Manuva, Fatboy Slim, Faithless nebo DJ Shadow.
Více zde. 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.