Share |

Amanda Palmer and the Grand Theft Orchestra míří do Akropole

repro k akci

Po dvou letech u nás znovu zahraje americká zpěvačka, klavíristka a internetová vizionářka Amanda Palmer. Do Paláce Akropolis přiveze 29. října svůj nový projekt Amanda Palmer and the Grand Theft Orchestra, v němž si nekašírovaný alternativní rock podává ruku s výstřední kabaretní estetikou. Vznik jejich aktuálního alba navíc doprovází okolnosti přímo revoluční - bývalé člence kultovní skupiny The Dresden Dolls na něj přispěli fanoušci více než milionem dolarů. „Tohle je budoucnost hudby“ mohla prohlásit zpěvačka hrdá na svoji absolutní uměleckou nezávislost.

Před vystoupením Amandy Palmer se představí Jherek Bischoff.
Americký hudebník Jherek Bischoff vydal své debutové album letos na jaře na The Leaf labelu. Deska “Composed” se nese v duchu orchestrálního popu s pečivě zvládnutými aranžemi. K nahrávání byli přizváni i hosté slavných jmen: David Byrne, Caetano Veloso, Soko nebo např. Greg Saunier z Deerhoof.

Jherek Bischoff, kterého The New York Times označuje za popového vzdělance, pracuje při své tvorbě instinktivně a je sám sobě prý nejlepším učitelem.

Během následujícího turné s Amandou Palmer bude otevírat každý z koncertů svým setem. V každém městě oslovil jiný smyčcový kvartet a představí tak svou hudbu v doprovodu různých hudebníků. Zároveň bude toto nově vytvořené těleso dirigovat i při několika skladbách Amandy Palmer.

http://jherekbischoff.com

www.palacakropolis.cz

Předprodej lístků v  kavárně Paláce Akropolis, Ticketpro a Ticketstream
720,- Kč v kavárně Paláce Akropolis
720,- Kč +poplatky v předprodejích
800,- Kč v den konání


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.