Share |

Jejich životem jsou nové výzvy: Nepřestávají lovit

james Cole / foto Miloš Potužák

Jägermeister na party Noc lovců v pražské Kolbence představil nové ambasadory kampaně Nepřestávejte lovit, kteří vyhledávají stále další výzvy a plní si své sny.
 
Na Noci lovců (FOTOGALERIE) to rozbalil legendární James Cole a poprvé v Praze zahrál skladby ze své nové desky Orfeus, za doprovodu živé kapely Brown Noise Band. Nadšení sklidilo i jedinečné vystoupení seskupení Jäger Vibes a závěr noci patřil DJs Akvamen a NobodyListen. Tuto unikátní akci si nenechalo ujít přes 600 lidí.
 
Novými lovci Jägermeisteru jsou mladá módní návrhářka Iva Burkertová tvořící pod značkou Odivi, kreativní fotograf Petr Hricko, originální streetarter Jozef Dian, špičkoví hudebníci James Cole, NobodyListen a Yaksha, nejlepší český biker Michal Maroši, skvělá skokanka do vody Natálie Jiroutková a famózní český skateboardista Maxim Habanec. Proč právě oni? Tyto osobnosti z oblasti art, hudba a adrenalin srší energií a nápady, neustále posouvají své limity, zdolávají překážky, hledají nové výzvy a příležitosti, jak posunout sami sebe, svou práci i koníčky. Nepřestávají lovit.
 
 
Nepřestáváme lovit hudbu: https://www.youtube.com/watch?v=PT02j3cw2A4
Nepřestáváme lovit umění: https://www.youtube.com/watch?v=t_crCkXJTmk
Nepřestáváme lovit adrenalin: https://www.youtube.com/watch?v=X4ZPu76zd-M
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.