Share |

Blíží se divoká Noc lovců

Tohle není jen další divoký mejdan od Jägera. Tohle je pocta všem, kteří nepřestávají lovit. Tohle je Noc lovců, na níž se jako headliner představí James Cole.
 
Poznačte si v kalendáři 27. květen 2016 a do mapy Prahy zaražte špendlík u vysočanské Kolbenky, neboť právě to je datum a místo konání Noci lovců, unikátní akce Jägermeisteru, na které se seznámíte s novým konceptem zábavy nazvaným Nepřestávejte lovit. 
 
Headlinerem akce je hiphopová legenda James Cole, který poprvé v Praze veřejně představí tracky ze svého nového alba. Přesně zosobňuje myšlenku Nepřestávajícího lovu. „Miluji metaforu od Davida Lynche, který přirovnává hledání nápadů k lovení ryb. Úkolem je najít velkou rybu, velký nápad, jenž je hluboko pod hladinou a daleko od břehu. Lze to číst jako nekonečnou cestu za vyhmatáváním toho správného tvaru, té správné melodie; je to proces, který může být uspokojen jen dalším hledáním,” řekl Cole.
 
Žene vás vaše nezlomná vůle přes všechny překážky stále dál, za dalšími výzvami, nezadržitelně a s vervou? Pak jste ze stejného těsta jako James Cole a další osobnosti, které nepřestávají lovit v oblastech umění, hudby a sportu a které zažijete naživo a naplno právě na Noci lovců.
 
Prozatím vám ještě neprozradíme, co vše se v areálu ČKD na ul. Kolbenova 5b semele, koho tam uvidíte a uslyšíte. Sledujte proto Snapchat JägermeisterCZ a Facebook Jägermeister, kde vám budeme postupně odhalovat další indicie k programu. 
 
Předprodej vstupenek probíhá na www.ticketon.cz za přátelských 100 Kč. Ale pozor, počet lístků je omezený, tak se moc nerozpakujte a ulovte si ten svůj. Protože tohle je prostě síla. A vy byste měli být u toho.
 
 
Noc lovců
 
27. 5. 2016, areál ČKD Kolbenova 5b, Praha 
Vstupenky v prodeji v síti Ticketon
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1399461576746412/

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.