Share |

Je tu nový projekt - internetová aukční síň pro mladé umělce Young Art

foto Aneta Kaderková

Young Art je internetová aukční síň pro mladé umělce do třiceti let. Na www.youngart.cz mohou tito umělci prezentovat svou tvorbu a dražit svá díla v kategoriích Obrazy, Sochy, Oděvy a Ostatní. Úkolem tohoto jedinečného projektu je poskytnout mladým umělcům možnost dát své tvorbě nový rozměr a poslat svá díla do světa!

A co vedlo k založení aukční síně Young Art?
Ačkoliv se v současné době v Čechách stále intenzivněji objevuje snaha o podporu mladých umělců, většina těchto projektů má pozitivní dopad pouze na užší skupinu tvůrců. Tyto projekty navíc danému umělci pomohou často jen jednorázově. Aukční síň Young Art nabízí umělcům dlouhodobou podporu a efektivní uplatnění jejich tvorby. Cílem projektu je rovněž osvěžit touhu veřejnosti po originální umělecké tvorbě, chuť obklopit se jedinečnými uměleckými díly a dát prostor mladému umění.

O autorce Young Art
Autorkou aukční síně Young Art je Aneta Kaderková, 21 letá studentka oboru Arts management na Vysoké škole ekonomické v Praze. Mezi Anetiny úspěchy patří také např. 2. místo v mezinárodní designerské soutěži Young Package 2010 a  založení projektu Check Czech Fashion .
 
www.youngart.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.