Share |

Jaký bude čtvrtý ročník běžeckého závodu We Run Prague?

foto: pořadatel akce

Přijďte si užít předzávodní program do Žlutých lázní a atmosféru mezi deseti tisíci běžci, kteří v podvečer vyběhnou do ulic Prahy.
Běh historickým centrem města se uskuteční už tento týden v sobotu – 30. srpna 2014. Startovat se bude opět ze Žlutých lázní a to v 19. hodin. Závod pro deset tisíc běžců, který pořádá Nike, odstartuje česká atletická královna Barbora Špotáková.
 
NOVÁ TRASA
Novinkou pro letošní ročník je nová trasa a také jiný cíl We Run Prague, který bude tentokrát na náplavce, kde bude pro běžce po doběhu připravena afterparty. Novou trasu si můžete prohlédnout zde.
 
DOPROVODNÝ PROGRAM
Před samotným závodem je pro běžce připraven speciální program. Areál Žlutých lázní se pro účastníky We Run Prague otevře již ve 14. hodin. Běžci se mohou těšit na tato vystoupení:
14:00 – 14:30 – Odpoledne zahájí moderátorky Evropy 2 – Zorka Hejdová a Markéta Ježková, které budou závodníky a fanoušky provázet celým dnem.
 
14:30 – 14:40 – Poté bude k vidění vystoupení párové akrobacie v podání francouzských umělců: Coline Mazurek a Valentin Verdure.
 
15:00 – 15:00 – Následovat bude vystoupení parkurových běžců týmu In Motion.
 
15:30 – 16:00 – Pro běžce bude také připravena rozvička: Nike Training Club – dynamický warm up s trenérkou Radkou Vandasovou.
 
16:00 – 17:00 – Na závod pak běžce naladí koncert SUPERSTAR - Debbi, Jakub Ondra & Ahmad Haidar zazpívají nejlepší letní hity.
 
17:00 – 17:10 – Dvě hodiny před startem si budou moci běžci vychutnat vystoupení pozemní a závěsní akrobacie CIRK LA PUTYKA v podání Alexandra Volného a Zuzany Havrlantové.
 
17:30 – 18:00 – Před startem se uskuteční poslední rozvička: lekce Nike Training Club pod vedením trenérky Radky Vandasové.
 
18:00 –  Hodinu před oficiálním startem závodu vyzvou moderátoři běžce k řazení do koridorů.
 
19:00 – Bára Špotáková spolu s moderátory odstartuje čtvrtý ročník We Run Prague.
 
DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO BĚŽCE: DOPRAVA A VSTUP DO AREÁLU ŽLUTÝCH LÁZNÍ
Na start do areálu Žlutých lázní se běžci nejlépe dostanou prostřednictvím MHD. Využít lze tramvajových linek 3 a 17 a vystoupit na zastávce Dvorce nebo Kublov. Lze také využít metra. Doporučujeme vystoupit ve stanici Karlovo náměstí, přejít na Palackého náměstí a odsud se dopravit výše uvedenými tramvajemi.
 
Od 17:00 začne výluka tramvajového provozu a do Žlutých lázní bude možné se dopravit pouze autobusem z Pražského povstání (zastávka metra C).
 
Parkování nebude v okolí Žlutých lázní možné. Doporučujeme tedy využít služeb MHD. Běžci se musí dostavit do Žlutých lázní nejpozději dvě hodiny před startem.
 
We Run Prague je vyvrcholením běžecké sezony, která je letos plná běžeckých výzev, tréninků a eventů pod hlavičkou Nike+ Run Clubu. Aktuální informace najdete na těchto webových stránkách: www.nike.com/werunprague na Facebooku: https://www.facebook.com/nikerunningczsk.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.