Share |

Hledá se dívka, která chce umět sebeobranu krav maga

foto: pořadatel akce

V tomhle krav maga kurzu je místo jen pro jednu odvážnou dívku. Čeká ji hodně dřiny a potu, bez pochyby i pár modřin. Odměnou jí ale bude trénink reálné izraelské sebeobrany od nejlepších instruktorů na světě. Času přihlásit se do Operace Izrael už moc nezbývá. Uzávěrka přihlášek končí v pondělí 16. června.
 
Česká pobočka nejstarší světové organizace krav maga International Krav Maga Federation (IKMF) a internetová televize Stream.cz hledá dva muže a jednu ženu, kteří v létě absolvují desetidenní výcvik sebeobranného systému krav maga přímo v Izraeli. Pokud máte dobrou fyzičku a milujete výzvy, je velká šance, že budete mít dobrodružné prázdniny právě vy. 
 
Sebeobranu, kterou vymyslel a založil emigrant z Československa Imi Lichtenfeld, když z Bratislavy utekl před Hitlerem a rozšířil v izraelské armádě, si oblíbily ženy po celém světě. Vyniká logickým přístupem, je založená na instinktivních a reflexivních reakcích. Má za cíl naučit každého bez ohledu na věk či pohlaví účinné obraně proti všem možným druhům útoků. Krav maga je reálná sebeobrana pro reálné situace a právě proto se stala součástí armádního výcviku v řadě zemích po celém světě. V Izraeli, kde je povinná vojenská služba i pro ženy, ji ovládá téměř každý. Posledních pár na kurzy IKMF chodí i celá řada žen v Česku.
 
„Kromě dřiny a naučených technik je krav maga taky o dobrém pocitu a radosti z pohybu, který sám o sobě  má obzvlášť pro nás ženy skvělé vedlejší účinky – tvaruje postavu, dodává sílu a zlepšuje fyzičku. Navíc doopravdy zvedá sebevědomí, které je patrné na první pohled. Naše studentky díky tomu nejen líp vypadají, ale hned tak si na někdo netroufne, ani když pochodují po ulici v krátkých šatech a podpatkách,“ vysvětluje Nikola Masopustová, instruktorka žen a dětí v české pobočce International Krav Maga Federation.
 
Co je to Operace Izrael
Nová reality show internetové televize Stream.cz, která se odehraje z části v Čechách a z části v Izraeli. Navazuje na oblíbený pořad Škola přežití. Zatímco první řada ukazuje využití praktik krav maga v konkrétních situacích každodenního života, Operace Izreal představí samotný výcvik tohoto bojového umění na jeho nejnáročnější úrovni.
 
Dva muži a jedna žena absolvují o nadcházejících prázdninách deset dní s těmi nejzkušenějšími instruktory na světě; s lidmi, kteří mají reálné zkušenosti z válek a krav maga se věnují od malička. Uvidí Izrael naprosto specifickou optikou a leckdy si sáhnou na dno svých sil, zažijí to, co je za normálních okolností určeno výhradně profesionálům. Kdo přestane náročný výcvik a přesuny v horkém podnebí zvládat, může kdykoliv svoji účast ukončit a užít si zbytek pobytu v příjemném prostředí hotelu. 
 
Jaké jsou podmínky
Výběrově řízení bude velmi pečlivé; jeho cílem je zvýšit šanci, že účastnici celý kurz zvládnou. Přihlásit se může každý, kdo mluví anglicky, má čistý trestní rejstřík a je fyzicky zdatný. Zkušenosti s některým z bojových sportů může být výhodou, ale určitě není podmínkou. Do kurzu budou vybráni dva muži a jedna žena. Zájemci mohou posílat své životopisy a motivační dopisy s fotografií na emailovou adresu kravmaga.konkurz@seznam.cz. Uzávěrka přihlášek je v pondělí 16. června. Více informací se dozvíte na www.kravmaga.cz nebo na FB Operace Izrael.
 
PRVNÍ KOLO KONKURZU proběhne v neděli 22. června dopoledne. Na co a jak se máte připravit vám sdělíme emailem.
 
DRUHÉ KOLO KONKURZU se bude konat v neděli 22. června odpoledne a postoupí do něj 12 nejlepších.
 
TŘETÍ KOLO KONKURZU absolvuje už jen 6 účastníků. Ti absolvují čtyřdenní kurz krav maga od 1. do 4. července.
 
 
www.facebook.com/operaceizrael
www.facebook.com/skolapreziti
www.facebook.com/KravMagaCZ
www.kravmaga.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.