Share |

Hana Zárubová představuje své dvě jarní kolekce, podívejte se na fotky

foto: Hana Zárubová

Hana Zárubová na jaro připravila dvě kolekce. Jednu pro módní značku no., kterou navrhuje společně s grafickým designérem Štepánem Malovcem a druhou pod vlastní autorskou značkou by hanazarubova.

Jarní kolekce no.
Kolekce Duck you zahrnuje oblečení, do kterého vklouznete na jaře a zůstanete v něm rády až do léta. Košilové šaty, sukně, asymetrická trička a tuniky z úpletu doplněné legínami v černé a tělové barvě. Pro chladnější dny mikina kombinovaná se sakem a kalhoty ze silného úpletu.

Vše v tradiční střídmé barevnosti značky no. (černá, bílá, šedá), kterou ale jako jarní překvapení nabourávají skryté potisky v neónových barvách, které na oblečení najdete až po bližším ohledání – schované pod límcem, v kapse atd. Tisky doplňují visačky, všité do bočních švů, s názvem kolekce Duck you a malým obrázkem kachničky. Autorem všech tisků je Štěpán Malovec, který je pro letošní rok držitelem titulu Grafický designér roku Czech Grand design.

Jarní kolekce by hanazarubova
Není to záměrně ucelená kolekce, ale jen několik jarních kusů, ve kterých můžete jít ráno do práce, odpoledne do kavárny a večer vesele pokračovat do společnosti.

Obě kolekce budou představeny v pátek 20. dubna v ateliéru Hany Zárubové (Jánský vršek 9, Praha 1) – ateliér bude volně otevřený a přístupný všem od 15 do 20h. Více informací se na webu www.nofashion.eu


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.