Share |

Freeski film + Mike Trafik už 23.10. na Letné!

Foto Lukáš Wagneter

Freeski film eXcelent Separation přijíždí
 
Premiéra velkého českého freeskii filmu eXcelent Separation bude už příští pátek 23. října. Na nejlepší české lyžaře se můžete přijít podívat na velké plátno v bývalé tenisové hale na Letné, která je vedle Technického muzea. Kromě premiéry filmu se můžete těšit na koncert Mike Trafika z PSH a o mejdan až do rána se postará DJ N’Zym.
 
Ve filmu své umění ukáže velká část české špičky včetně Pepé Kalenského, Robina Holuba, Šimona Bártíka a dalších. Díky podpoře piva eXcelent se tvůrci vydali do zasněžených hor, upravených snowparků a pokořili i upravené překážky nebo zábradlí ve městech. Prostřednictvím kamery se podíváte do nejlepšího snowparku v Evropě Livigno Mottolino, rakouského Flachau nebo do Slovinska.
 
Trailer si pustíte zde: https://www.youtube.com/watch?v=yCwEotdE4eM&feature=youtu.be
 
Pokud dorazíte, budete mít možnost vyhrát 4 páry lyží, bundy, longboardy, zimní i sluneční brýle, batohy a spoustu dalších cen v celkové hodnotě přes 150 000 korun. K tomu si dáte pivo eXcelent, Red Bull nebo Jägermeister.
 
Otevřeno bude už od osmi, ale promítání je nachystáno až na jedenáctou večer. Vstupné bude 100 Kč. Více informací na: www.separation.cz
 
Všechny premiéry:
23. 10. 2015 – Praha (Hala Letná)
6. 11. 2015 – Hradec Králové (kino Biocentral)
14. 11. 2015 – Bratislava (Klub Loft)
21. 11. 2015 – Brno (Malá Amerika)


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.