Share |

Freeride.cz Just Ride! 2014

Osm zastávek po českých a moravských horách pro milovníky snowboardingu a lyžování.
foto: pořadatel akce

Freeride.cz Just Ride! 2014: Novinky v programu i místech konání
 
Pátý ročník Freeride.cz Just Ride!, série osmi zastávek na českých a moravských horách určená pro všechny milovníky snowboardingu a lyžování bez rozdílu věku, pohlaví či jezdeckých zkušeností, odstartuje sice o tři týdny později oproti původnímu plánu, ale zato s několika novinkami, které zajisté potěší milovníky snowboardingu a lyžování ze všech koutů naší vlasti.
 
Asi zásadní změnou oproti předcházejícím letům je výběr nových lokalit tak,  aby celá série byla dostupná co nejširší veřejnosti. Mezi zastávkami bude chybět Špindlerův Mlýn i zastávka na Slovensku, po roční pauze se Freeride.cz Just Ride! vrací na Šumavu a nově se objeví i v rychle se rozvíjejícím areálu na Monínci. Druhou změnou, která potěší zejména milovníky lyží, je obohacení programu o sekci „freeski“. Pro lyžaře bude připraven stejně bohatý program jako pro snowboardisty, společné soutěže a ježdění v parku stejně tak jako možnost ježdění s instruktorem.
 
Vždy v sobotu bude od rána v dané lokalitě připraveno stanové městečko, které bude nabízet k vyzkoušení nejnovější produkty snowboardových a lyžařských firem k zapůjčení a otestování široké veřejnosti. „Jedinou podmínkou k vyzkoušení těchto produktů zdarma je registrace návštěvníků v u Freeride.cz stánku, kde oproti dokladu totožnosti dostanou tzv. Demo Pass, na který si pak budou moci u jednotlivých stánků se sportovním vybavením půjčit produkty dle vlastního výběru,“ řiká hlavní organizátor akce Martin Večerka. Současně dodává, že po vrácení zapůjčeného zboží dostane každý návštěvník na Demo Pass samolepku s logem firmy, jejíž produkt si zapůjčil.  „Ti, kteří během dne nasbírají nejvíce samolepek, budou mít největší šanci vyhrát některou z množství cen dodaných od našich partnerů,“ upřesňuje Večerka.
 
Kromě testování sportovního vybavení je pro návštěvníky připraven i bohatý program, který zahrnuje výuku snowboardingu a freeskiingu zdarma, menší závod v „jibbingu“, focení a natáčení akce v parku i focení skupinových fotek a momentek. Vše bude po akci zveřejňováno na webu Freeride.cz i na facebookovém profilu Freeride.cz Just Ride.Po denním programu je pak pro všechny návštěvníky střediska připravena večerní párty.Na akci Freeride.cz Just Ride! je Vstup vstup zdarma.
 
Termíny jednotlivých zastávek:
1. února 2014 Rejdice (Jizerské hory)
8. února 2014 Monínec (Česká Sibiř)
15. února 2014 Špičák (Šumava)
22. února 2014 Neklid (Krušné hory)
1. března 2014 Vítkovice (Krkonoše)
8. března 2014 Karolinka (Beskydy)
15. března 2014 Deštné (Orlické hory)
22. března 2014 Paprsek (Jeseníky)
 
Více zde.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.